Bu letgonun hali nolacak

Tr20sefer

80+
Reaksiyon skoru
2
Beyler bu letgonun hali nolacak yaa adamlar 1060 lı sistemlere 4 bin gibi bi fiyat çekiyolar rx 570 580 lere 900 ile 1500 fiyat çekiyolar nolcak buranın hali

Beyler bu letgonun hali nolacak yaa adamlar 1060 lı sistemlere 4 bin gibi bi fiyat çekiyolar rx 570 580 lere 900 ile 1500 fiyat çekiyolar nolcak buranın hali
letgoda dengesiz satıcı çok fazla ya ayar vermeye kalkıyorsun adamlar tereyağı gibi üste çıkıyor yapacak bir şey yok malesef :)

letgoda dengesiz satıcı çok fazla ya ayar vermeye kalkıyorsun adamlar tereyağı gibi üste çıkıyor yapacak bir şey yok malesef :)
Adama diyorum 1060 sistemin ederi 2k adam diyor ekran kartı 2k dldldşdldş ne diyeceğimi şaştım

ölücüsü de orda yüksek fiyat çekeni de dolandırıcısı da :D değişik bi yer

aynen adam miningli ekran kartını mining yapılmadı diye yutturup ederinin çok üstünde satıyor yazık gerçekten özellikle 560ti 750ti r9 serisi ekran kartlarına çok fazla fiyat istiyorlar

İnsanlar vatan bilgisayardan fiyatlara bakıp zarar etmemek için üzerine biraz daha ekleyip fiyat belirliyo. Saçmalık. Ama yapacak bir şey yok.

Ben çok fazla ayar verdiğim için çok fazla ban yedim. PC parçalarına bakmak için 2. hesabımı açtığım garip bir platform.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri