Bu m2 ssd alınır mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
991
Merhaba görselini eklediğim ssd alınır mı fiyatı uygun ve WD gibi kaliteli bir marka sağlığı 100 müş

Ekler

• IMG_0494.webp
    IMG_0494.webp
    100.9 KB · Hit: 33
Kardeşim sana 0 SSD attım ya? Hatta sen de "bunu unutmuştum" falan dedin? Yine mi unuttun?

😂 tamam hocam kızmayın o zaman son karar onu alıyorum sorun çıkartmaz değil mi

Ben sorun çıkartır ya da çıkartmaz demedim. Markası kaliteli, 0 ürün. Fakat benim attığım N11 linkinde de 2. elmiş onu şimdi fark ettim.

0 olarak burada var fakat fiyat biraz çıkmış doğal olarak.

Ben sorun çıkartır ya da çıkartmaz demedim. Markası kaliteli, 0 ürün. Fakat benim attığım N11 linkinde de 2. elmiş onu şimdi fark ettim.

Hocam 800 bütçemi çok aşıyor ssd için zaten 800 tl verebilsem Samsung 960 filan kovalarım

Attığım ssd kötü mü 600 e aldığım ikinci el çıkacaksa zaten bunu 500 e alayım daha iyi olmaz mı
Doğru. 2. el olduğunu şimdi gördüm kusura bakma kardeşim.

Evet öylesi mantıklı duruyor. Ulan ekonomi insanları nasıl bitirdi ya. Şuncacık şeye bile 2. el kovalıyoruz.

Evet öylesi mantıklı duruyor. Ulan ekonomi insanları nasıl bitirdi ya. Şuncacık şeye bile 2. el kovalıyoruz.
Maalesef hocam birde bende şuan ekran kartı Psu ssd ve işlemci fanı yok. Psu ssd ve stok fan alınca ekran kartı için 500-600 tl bütçe kalacak :)

Maalesef hocam birde bende şuan ekran kartı Psu ssd ve işlemci fanı yok. Psu ssd ve stok fan alınca ekran kartı için 500-600 tl bütçe kalacak :)

En azından yavaş yavaş toparlıyorsun. 2007 model laptoptan yazıyorum sana. :D

Bütçen yoksa parola para yap 800 e 400₺ nakit cashback veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,138
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri