tamam hocam kızmayın o zaman son karar onu alıyorum sorun çıkartmaz değil mi
Hocam 800 bütçemi çok aşıyor ssd için zaten 800 tl verebilsem Samsung 960 filan kovalarımBen sorun çıkartır ya da çıkartmaz demedim. Markası kaliteli, 0 ürün. Fakat benim attığım N11 linkinde de 2. elmiş onu şimdi fark ettim.
0 olarak burada var fakat fiyat biraz çıkmış doğal olarak.
Hocam 800 bütçemi çok aşıyor ssd için zaten 800 tl verebilsem Samsung 960 filan kovalarım
Attığım ssd kötü mü 600 e aldığım ikinci el çıkacaksa zaten bunu 500 e alayım daha iyi olmaz mıBen sorun çıkartır ya da çıkartmaz demedim. Markası kaliteli, 0 ürün. Fakat benim attığım N11 linkinde de 2. elmiş onu şimdi fark ettim.
0 olarak burada var fakat fiyat biraz çıkmış doğal olarak.
Doğru. 2. el olduğunu şimdi gördüm kusura bakma kardeşim.
Maalesef hocam birde bende şuan ekran kartı Psu ssd ve işlemci fanı yok. Psu ssd ve stok fan alınca ekran kartı için 500-600 tl bütçe kalacakEvet öylesi mantıklı duruyor. Ulan ekonomi insanları nasıl bitirdi ya. Şuncacık şeye bile 2. el kovalıyoruz.
Maalesef hocam birde bende şuan ekran kartı Psu ssd ve işlemci fanı yok. Psu ssd ve stok fan alınca ekran kartı için 500-600 tl bütçe kalacak![]()
Allah çok daha iyilerini nasip eylesinEn azından yavaş yavaş toparlıyorsun. 2007 model laptoptan yazıyorum sana.![]()
O neBütçen yoksa parola para yap 800 e 400₺ nakit cashback veriyor.