Çözüldü✓ Bu m2 ssd tercih edilirmi fazla bütcem yok

pcie 5.0 alsan daha iyi olur

ben oyunlarimi harici hardisk e kuracam ben network muhendisiyim sanal makinelerle fln çok uğraşiyorum
4 TB fiyatına 3 adet 2 tb alabilirsiniz. Sanal makina içinse hiksemiye bulaşmayin servisi var cevap veren yok. İşin komik kısmı hikvision kardeş firması hikvision servis iyiken. 4 TB genelde çok pahalı. Saticilarda bunu alicak olan iş için kullancak diye yüksek fiyatlara çıkıyor.

4 TB fiyatına 3 adet 2 tb alabilirsiniz. Sanal makina içinse hiksemiye bulaşmayin servisi var cevap veren yok. İşin komik kısmı hikvision kardeş firması hikvision servis iyiken. 4 TB genelde çok pahalı. Saticilarda bunu alicak olan iş için kullancak diye yüksek fiyatlara çıkıyor.
nerden alabilirim 3 ssd yi bu arada hp destekle konuştum hp victus 16 R1054-NT bilgisayarim için max 1tb ssd destegi ve 32 gb ram desteği verdiğini söyledir fakat benim ramlerim 5600 mhz çalişiyor ona bile destek vemediğini söyledi

nerden alabilirim 3 ssd yi bu arada hp destekle konuştum hp victus 16 R1054-NT bilgisayarim için max 1tb ssd destegi ve 32 gb ram desteği verdiğini söyledir fakat benim ramlerim 5600 mhz çalişiyor ona bile destek vemediğini söyledi
her şey anakarta bakar. 5600mhz ramler benimde 5200 de çalışıyor.
Burdan takip edebilirsiniz fiyatları günlük fiyatlar değişir.
İsterseniz bende 512 gb SSD, taşınabilir kutu falan kendim de satıyorum. Size yüksek lazımsa o linkten bakın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,089
Üyeler
184,103
Son üye
HogRider46
Geri