Bu modülün led çıkışı ARGB mi

DarkWind

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
169
Anakartında ARGB yok sıvı soğutucu takıcam sıvı soğutucunun rgbleri bu modelden kontrol edilebilirmi

Ekler

• 1000044969.webp
    1000044969.webp
    521.6 KB · Hit: 37
  • 1000044970.webp
    1000044970.webp
    406.3 KB · Hit: 36
edilebilir olması lazım
Post automatically merged:

ama sıvı soğutucuyu bilmiyom rgb olarak edebilirsin

Sıvı soğutucu pinlerini atman lazım
daha almadım soğutucuyu internetten montaj videolarına baktığımda rgb için bu soket var
1748876765614.webp

edilebilir olması lazım

ama sıvı soğutucuyu bilmiyom rgb olarak edebilirsin
pinler otursa bile kontolcü 5V ARGB yerine 12RGB destekliyor ise ledleri bozmazmı
,

Anakartında ARGB yok sıvı soğutucu takıcam sıvı soğutucunun rgbleri bu modelden kontrol edilebilirmi
evet hocam kontrol edilebilir kumandalı ise kumandadan falan kontol edebiliyorsunuz

peki hocam kontrolcünün üstünde 5V veya 12V şeklinde ibare yok benim aklım ona takıldı
bütün bağlantıları(rgb vs) kontrolcüye yapıp reseti de bağlarsan kasanın reset tuşundan da sadece rgbyi kontrol edebilirsin.

Yazan herkese teşekkür ederim o zaman soğutucu gelince takayım modüle kumandadan kontrol etmeye çalışayım

https://www.havitstore.com.tr/havit...mci-sivi-sogutucu-am5-ve-intel-lga1700-uyumlu
hocam konu dışı olucak ama bu soğutucu iyi midir? i5 14400f ile kullancam
Hocam ben tercih etmezdim bu markalara çok güvenmiyorum aynı fiyata phantom spirit iki kule iki fanlı 7 bakır borulu tank gibi bir soğutucu var ama bu attığınız modelde nedense çok iyi fiyatta piyasa yeni girdi sanırım belki tercih edilebilir ama 14400f için çok fazla değil mi 360 radyatör kullanmak normal bir küçük kule fan da yeterli olurdu

Geri