- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Ghosting bir sorun değildirreis bu monitörde bir kaç yerde ghosstting olduğunu okudum yanlış hatırlamıyorsam bi araştır derim.
Ghosting bir sorun değildirreis bu monitörde bir kaç yerde ghosstting olduğunu okudum yanlış hatırlamıyorsam bi araştır derim.
Abicim yeni fan aldım 2 tane akasa viper 14 cm.abi senin geçen konuda fanların bozulmuştu ya çok uzuldum ne yapmayı dusunuyosun fan konusun da
Hic sorun degilOna dikkat etmemişim, üzgünüm.
keşke bozulanı nın aynısın dan alıp onu taksaydın peki yeni aldığın fanları nereye taktınAbicim yeni fan aldım 2 tane akasa viper 14 cm.
Diger fanlar da kasada takili duruyor ışığını kullaniyorum, motorlari calismiyor malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hic sorun degil
AOC Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
AOC Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
1713 TL uygun mudur yoksa gaming gecesini beklemeli miyim ?
Bozulanin aynisindan cok aradim bulamadim hocam, yeni aldıklarım rgb degil ama vantilator gibi, cok saglam hava akisi var (110cfm). Tavsiye ederimkeşke bozulanı nın aynısın dan alıp onu taksaydın peki yeni aldığın fanları nereye taktın
Yananlari kasanin ustune taktim, yenilerini önekeşke bozulanı nın aynısın dan alıp onu taksaydın peki yeni aldığın fanları nereye taktın
ama vantirator gibi de çok ses yapmaz mı o bide bişey daha diycem yeni aldığıklarını nereye taktınBozulanin aynisindan cok aradim bulamadim hocam, yeni aldıklarım RGB degil ama vantilator gibi, cok saglam hava akisi var (110cfm). Tavsiye ederim
Kasanin ustune taktim
vaayy iyi fikirBozulanin aynisindan cok aradim bulamadim hocam, yeni aldıklarım RGB degil ama vantilator gibi, cok saglam hava akisi var (110cfm). Tavsiye ederim
Yananlari kasanin ustune taktim, yenilerini öne
Alacağım sistemin için ilk tercihimdir bu 24' merak edip bunun 27' gaming gecesinden aldım 1849tl 2.gün iade ettim çok büyük geldi iade sebebim 27' büyüktür yazdım 2.gün onayladılar incehesap sıkıntısız alış veriş olduAOC Monitör Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
AOC Bilgisayar monitör fiyatları ve monitör modelleri GittiGidiyor'da! En uygun PC monitör seçeneklerine hemen sahip olmak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
1713 TL uygun mudur yoksa gaming gecesini beklemeli miyim ?
Yok abicim ya cok ses yapmiyor.ama vantirator gibi de çok ses yapmaz mı o bide bişey daha diycem yeni aldığıklarını nereye taktın
vaayy iyi fikir
vay anasını o kadar yani o fanları aldığın sitenin bi link ini atabilirmisinYok abicim ya cok ses yapmiyor.
Full devirde az bisey sesi var ama onu gece duyarsin ancak. 2 tane 14 cm olunca kasa buzdolabi gibi oluyor, kıyma koysan 1 hafta durur yani bozulmadan
İncehesap çalışanlarını ben de seviyorum açıkçası.Alacağım sistemin için ilk tercihimdir bu 24' merak edip bunun 27' gaming gecesinden aldım 1849tl 2.gün iade ettim çok büyük geldi iade sebebim 27' büyüktür yazdım 2.gün onayladılar incehesap sıkıntısız alış veriş oldu
Siteyi hatirlayamadim ama urun buvay anasını o kadar yani o fanları aldığın sitenin bi link ini atabilirmisin