Neler Yeni

bu monitör alınır mı sizce?

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Excalibur daha önce hiç kullanmadım onun dışında istediğim bütün özellikleri var sizce alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yukardaki link biraz yanlış olmuş
ürün bu
Renkleri kötü dostum tn panel ama yinede sana kalmış , ips paneller pahalı genelde

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Renkleri kötü dostum tn panel ama yinede sana kalmış , ips paneller pahalı genelde
hocam dediğiniz gibi ips paneller pahalı ama gsync ve freesync olmayan modeller aşağı yukarı bunun fiyatında onlar alınır mı? sşiizce

https://www.trendyol.com/gamebooste...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bu nasıl mesela

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
hocam dediğiniz gibi ips paneller pahalı ama gsync ve freesync olmayan modeller aşağı yukarı bunun fiyatında onlar alınır mı? sşiizce
Bahsettiğiniz modelleri link olarak atar mısınız?

https://www.trendyol.com/gamebooste...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bu nasıl mesela
Hocam gamebooster alınmaz ama onun dışında va panellerdede ghosting oluyor hız olarak tn en iyisi aslında aralarında ama renkleri soluk biraz , nvidia denetim masasından düzeltebilirsiniz aslında onuda biraz

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
Bahsettiğiniz modelleri link olarak atar mısınız?

Hocam gamebooster alınmaz ama onun dışında va panellerdede ghosting oluyor hız olarak tn en iyisi aslında aralarında ama renkleri soluk biraz , nvidia denetim masasından düzeltebilirsiniz aslında onuda biraz
6k ya çıkmadan bulunur mu bu özellikte monitör

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam normalde asusun 2k monitörü vardı 6kya ips panel ama stok bitmiş heryerde şuan tn panel 2k çözünürlük daha mantıklı olabilir

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik

hocam hiçbirinde gysnc yok sanırım 2 tanesinde freesync var sadece ben rtx 3060 kullanıyorum

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
hocam hiçbirinde gysnc yok sanırım 2 tanesinde freesync var sadece ben rtx 3060 kullanıyorum
artık çoğu freesync olan monitörde gysnc açılıyor, vardı bi listesi internette bakabilirsin

Top Bottom