Bu monitör alınır mı ?

Reaksiyon skoru
225
Bütçe
8500

Arkadaşlar bu fiyat bandında en iyi 27 inç 2k monitör arıyorum bu monitör alınır mı ? Hemen yardımcı olursanız sevinirim sipariş vereceğim. Bu arada kronik sorunu olsun istemiyorum en az ghosting ve ölü piksel sorunu çıkarsın istemiyorum. Ölü piksel çıkabilir biliyorum lenovonun monitörü gibi kronikleşmesin

Arkadaşlar bu fiyat bandında en iyi 27 inç 2k monitör arıyorum bu monitör alınır mı ? Hemen yardımcı olursanız sevinirim sipariş vereceğim. Bu arada kronik sorunu olsun istemiyorum en az ghosting ve ölü piksel sorunu çıkarsın istemiyorum. Ölü piksel çıkabilir biliyorum lenovonun monitörü gibi kronikleşmesin
Ben bu modeli kullanıyorum, çok memnunum teknik özellikleri üst seviye ama aradığınız nedir tam olarak? Belki bu karşılamayabilir.

Ben bu modeli kullanıyorum, çok memnunum teknik özellikleri üst seviye ama aradığınız nedir tam olarak? Belki bu karşılamayabilir.
şu yükseklik ayarı çok önemli ayar bence, monitör bakarken ilk aradığım özellikler o oluyor. fiyatlarıda aynıymış tercih edilebilir gibi @Tayfunns

şu yükseklik ayarı çok önemli ayar bence, monitör bakarken ilk aradığım özellikler o oluyor. fiyatlarıda aynıymış tercih edilebilir gibi @Tayfunns
Evet pivot özelliği var hocam,
Arkadaşın önerdiği üst modeli (PRO-3) bende koşulsuz öneririm.
240hz'de akıcılık çok daha tatlı seviyeye geliyor ve görüntünün aktığını hissediyorsunuz.

Hocam renk gamutu iyi olsun istiyorum. Arada oyun oynuyorum cs2 ets2 falan hikayeli oyun çok nadir oynuyorum. Kullandığım pc hp victus i7 13700h ve 4070 ekran kartlı olan modeli 2k da sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Tam istediğim ise şu lenovo gibi herkesde ölü piksel sorunu çıkmasın her şeyiyle kusursuz olsun istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam laptop kullanıyorum da 180 hz yeterli gelmez mi acaba ? 240 hz stabil alamıyorum çünkü bazı oyunlarda

Hocam renk gamutu iyi olsun istiyorum. Arada oyun oynuyorum cs2 ets2 falan hikayeli oyun çok nadir oynuyorum. Kullandığım pc hp victus i7 13700h ve 4070 ekran kartlı olan modeli 2k da sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Tam istediğim ise şu lenovo gibi herkesde ölü piksel sorunu çıkmasın her şeyiyle kusursuz olsun istiyorum

Hocam laptop kullanıyorum da 180 hz yeterli gelmez mi acaba ? 240 hz stabil alamıyorum çünkü bazı oyunlarda
laptop kullaniyorsan hdmi veya display portunun bant genişliğini öğrenmeden monitör alma, yoksa 1440p240hz alırsın laptopa bi baglarsin hdmi sürümün eski diye 120 hzde anca çalışır monitör

laptop kullaniyorsan hdmi veya display portunun bant genişliğini öğrenmeden monitör alma, yoksa 1440p240hz alırsın laptopa bi baglarsin hdmi sürümün eski diye 120 hzde anca çalışır monitör

Hocam pc bu hdmı 2.1 destekliyor ama ben dp kablosu almayı düşünüyorum type-c to dp ugreen kablo alacağım

%96 DCI-P3 ve 1600:1 kontrast sizi tatmin edecektir.
Hocam bu monitörden uzak durmak istiyorum. Her 10 kişiden 5 inde ölü piksel sorunu var.O yüzden Viewsonic'e yöneldim

240hz stabil alamayacağınız hiçbir monitörü almayın hocam.
Çünkü ürünün gerçek mahiyeti 240hz alabildiğinizde ortaya çıkıyor.
--
PRO-2 modelin en kötü yanı ışık sızmasına yatkın bir model.
Kesin çıkar diyemezsin ama yatkın bir model hocam, bende şahsen 2 tane küçük ışık süzmesi var. Ölü piksel yok. Arkadaşımda da yoktu.
Ama renk gamutu olsun, kontrast seviyesi, parlaklığı vs gerçekten çok canlı bir monitör.

DCR özelliği (Dinamik Contrast Ratio) aktif edildiğinde görüntü çok çok tatlı bir seviyeye çıkıyor.
İşte oynadığınız oyunu HDR'den bile güzel hale getiriyor.

Hocam ben bu modeli söyledikleriniz dahilinde öneririm.

Geri