Neler Yeni

Yardım Bu monitör bu fiyata alınır mı?

Bergee

80+ Silver
Son düzenleme:

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
2k olucagını sanmıyorum bir yanlışlık olabilir. Bu fiyata alınabilir gidip ölü piksel flan var mı diye deneyin ve sonra alın.

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k olucagını sanmıyorum bir yanlışlık olabilir. Bu fiyata alınabilir gidip ölü piksel flan var mı diye deneyin ve sonra alın.
2k olsa var ya tadından yenmez :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu monitörü 2.9k civarına buldum almalı mıyım sizce? 1ms ile 4ms arasında ne kadar fark olabilir?

vhacii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
talha
İlgilendiği Kategoriler
oyun, hata, öneri
Instagram
vhacii
Steam
vhacii
Twitter
vhacii
Discord
vhacii#3004

2.900₺ civarına buldum monitörü sizce almalı mıyım? ve 1ms ile 4ms arasında büyük bir fark olur mu?
monitörün diğer özellikleri hakkında pek bi yorumum yok fiyatına göre çok iyi duruyor ama va panel almayın derim. Ghosting oluyor. Bizzat yaşadım.

Bergee

80+ Silver
monitörün diğer özellikleri hakkında pek bi yorumum yok fiyatına göre çok iyi duruyor ama va panel almayın derim. Ghosting oluyor. Bizzat yaşadım.
Hocam fps oyun oynuyorum daha önce de va panel kullanıyordum pek farkettirmiyordu ama bunda ettirir mi onuda bilmiyorum :D Acayip kararsız kaldım

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Malik
Va panel diye o fiyat

vhacii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
talha
İlgilendiği Kategoriler
oyun, hata, öneri
Instagram
vhacii
Steam
vhacii
Twitter
vhacii
Discord
vhacii#3004
Hocam fps oyun oynuyorum daha önce de va panel kullanıyordum pek farkettirmiyordu ama bunda ettirir mi onuda bilmiyorum :D Acayip kararsız kaldım
çok aşırı ghosting yok monitörümde o yüzden beni fazla rahatsız etmiyor. çok kafaya takan bi insan değilseniz ghosting oranı da fazla olmazsa rahatsız olmazsınız bence. ama sadece fps oyunları oynuyorsanız riske girmeye gerek yok gibi direkt ıps panel alıp geçin derim. 2k monitör aramanızdan sadece fps oynamadığınızı çıkaracak olursak ghosting oranı fazla olmazsa sıkıntı yaşamazsınız bence.

Bergee

80+ Silver
çok aşırı ghosting yok monitörümde o yüzden beni fazla rahatsız etmiyor. çok kafaya takan bi insan değilseniz ghosting oranı da fazla olmazsa rahatsız olmazsınız bence. ama sadece fps oyunları oynuyorsanız riske girmeye gerek yok gibi direkt ıps panel alıp geçin derim. 2k monitör aramanızdan sadece fps oynamadığınızı çıkaracak olursak ghosting oranı fazla olmazsa sıkıntı yaşamazsınız bence.
Ya genelde valorant oynuyorum fps o da :D 2k olmasını isterdim açıkçası ama olmayacaksada olmasın çok mühim değil msi optix g241 aldık 3 ölü piksel çıktı değişim istedim stokta bulunmadığı için iade edileceğini söylediler şimdi de aldığım fiyatın neredeyse 400 500₺ fazlası olmuş o yüzden üzerine koyacaksam gidip daha iyisini alırım daha mantıklı bir tane gigabyte g24f buldum 2.500 liraya yakınımda muhtemelen onu alacağım.

Top Bottom