dombikpanda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 115
- İsim
- Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Yazılım
- Bütçe
- 5200
Bu şekilde bir monitör buldum
27"
165hz
1ms
5w*2 hoparlör
Pivot
Hiç incelemesi ve yorumu da yok sizce nasıldır ve max 5200'e olacak şekilde başka bir monitör önerir var mıdır ?
Benim için önemli olan ekran kalitesi(tabikide 10k lık bir monitör kadar beklemiyorum) ve hoparlör olması çünkü dışarıya ses vermesini istiyorum harici bir tanede kullanmak istemiyorum hem gereksiz kablo kirliliği hemde kendileri kalabalık yapacak .Sistemin taşınabilir olması benim için iyi olacaktır.
PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA/00 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Yükseklik Ayarli FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 27" 27M1N3200ZA/00 165Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Yükseklik Ayarli FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M1N3200ZA ITOPYA'da
www.itopya.com
27"
165hz
1ms
5w*2 hoparlör
Pivot
Hiç incelemesi ve yorumu da yok sizce nasıldır ve max 5200'e olacak şekilde başka bir monitör önerir var mıdır ?
Benim için önemli olan ekran kalitesi(tabikide 10k lık bir monitör kadar beklemiyorum) ve hoparlör olması çünkü dışarıya ses vermesini istiyorum harici bir tanede kullanmak istemiyorum hem gereksiz kablo kirliliği hemde kendileri kalabalık yapacak .Sistemin taşınabilir olması benim için iyi olacaktır.