Öneri bu mouse alınır mı ?

rampage shıne , gamepower bane

mediamarkt da indirim var bu Mouse da tavsiye ederim fps ve moba oyunlarında iyidir. Kendim de kullanıyorum...

mediamarkt da indirim var bu Mouse da tavsiye ederim fps ve moba oyunlarında iyidir. Kendim de kullanıyorum...
önerin için teşekürler g203 kablosu örgüsüz diye biliyorum ben çok fazla kablo eskitiyorum sence bir sıkıntı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada g203 ile g102 arasında ne fark var hangisini öneririsiniz ?

önerin için teşekürler g203 kablosu örgüsüz diye biliyorum ben çok fazla kablo eskitiyorum sence bir sıkıntı olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada g203 ile g102 arasında ne fark var hangisini öneririsiniz ?
g102 ile g203 arasında aslında hiçbir fark yok daha doğrusu ben bi fark göremedim 102 daha ucuz ise onu alın

Attığınız mouse fena durmuyo. GamePower Ursa önerebilirim yorumları da başarılı.

Gamepower Ursa fiyatına göre çok başarılı bir mouse öneririm tasarımıda hem fena değil

rampage çöp kesinlikle almayın logitech alabilirsin gamepower hic kullanmadim ama ursayi beğeniyodular bakabilirsin benim kullandığım bloody a90 kesinlikle efsane maus arkadaşımda aynısını 2 senedir kullanıyor hic bi sorunu olmamış bende aynısından aldım şuan 200 e yakın bi fiyatı var

Rampage çöp falan değil rampage shine smx r-15 kullanıyorum aşırı iyi mouse.150tlye almıştım 4ay önce.Rgbsi aşırı güzel her şey ayarlanabilyior ele oturuşu harika.Orta ve büyük elliler için onu söyliyim.Tek eksisi yanlarındaki yapışkanlar sorun çıkartabiliyo,eliniz terlemiyorsa sıkıntı çıkmaz fakat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,592
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri