Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in sunduğu tüm avantaj, kampanya, cihaz, servis ve hizmetleri turkcell.com.tr'de inceleyebilirsiniz
LOGITECH G203 910-004845 USB Bağlantılı Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
mediamarkt da indirim var bu Mouse da tavsiye ederim fps ve moba oyunlarında iyidir. Kendim de kullanıyorum...
LOGITECH G203 910-004845 USB Bağlantılı Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
mediamarkt da indirim var bu Mouse da tavsiye ederim fps ve moba oyunlarında iyidir. Kendim de kullanıyorum...
rampage çöp kesinlikle almayın logitech alabilirsin gamepower hic kullanmadim ama ursayi beğeniyodular bakabilirsin benim kullandığım bloody a90 kesinlikle efsane maus arkadaşımda aynısını 2 senedir kullanıyor hic bi sorunu olmamış bende aynısından aldım şuan 200 e yakın bi fiyatı var
Rampage çöp falan değil rampage shine smx r-15 kullanıyorum aşırı iyi mouse.150tlye almıştım 4ay önce.Rgbsi aşırı güzel her şey ayarlanabilyior ele oturuşu harika.Orta ve büyük elliler için onu söyliyim.Tek eksisi yanlarındaki yapışkanlar sorun çıkartabiliyo,eliniz terlemiyorsa sıkıntı çıkmaz fakat.