Dostlar amazon indirimlerinde gözüme çarptı bu 2 mouseta hangisi alınır ve bu akıllı saat alınır mı ?
@Emmree @"B1L0"
@Perfectshot06
@Emmree @"B1L0"
@Perfectshot06
Dostlar amazon indirimlerinde gözüme çarptı bu 2 mouseta hangisi alınır ve bu akıllı saat alınır mı ?
Saati bilmemde iki mouse da ergo ben olsam almam he ihtiyacın varsa 152 lira olan idare eder
Ergo markası sıkıntılı bir marka mı kanka ?Saati bilmemde iki mouse da ergo ben olsam almam he ihtiyacın varsa 152 lira olan idare eder
Kanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsinErgo markası sıkıntılı bir marka mı kanka ?
Güzel bi mouse arıyorum da(kablosuz)
Lan bendede marka sandım diyorum böyle markamı var sen ergonomik desene şunaKanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsin
Kanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsin
Başka öneriniz var mı böyle büyük olacakNormal kullanımda sizi belki idare ederde oyunlarda vs. giriş/orta seviye farelerde genel olarak bir gecikme olur.
Ergo satan çokca gaming faresi var bilgin olsun hem de top seviye, tercih edilmez diye bir şey yok. Herkesin el yapısı farklı.Kanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsin
Anladım eyvallah kanka sadece oyun için değil genel kullanım açısından lazım her zaman kablo ile uğaşmamak içinErgo satan çokca gaming faresi var bilgin olsun hem de top seviye, tercih edilmez diye bir şey yok. Herkesin el yapısı farklı.
O fiyatlara oyun oynayabileceğin kablosuz bir fare yok. Hemen hemen hepsinde fazlaca delay yaşarsın.
@TİTAN. Anladım ama dediğim gibi oyunlarda sorun yaratır bunlar. Biraz bütçe artırabilirseniz ikinci el olarak
Bunlara bakabilirsiniz.
- Razer Orochi V2
- Razer v2 pro
Saatle alakalı bi bilginiz var mı ?razer orochi v2 kullanıyorum elimin içinde kayboluyor ama alıştıktan sonra pekde sorun değil tavsiye ederim güzel mouse
maalesef hocam ama ona vereceğim parayı bilindik marka olması için samsung alırdım samsung watch active 2 var kullanıyoruum fena değilSaatle alakalı bi bilginiz var mı ?
Ben amazfit yerine samsung watch 4 alırdım diyeceğim zaten öyle yaptım:d. Samsung arayüzü daha hoş geliyor bana.Dostlar amazon indirimlerinde gözüme çarptı bu 2 mouseta hangisi alınır ve bu akıllı saat alınır mı ?
@Emmree @"B1L0"
@Perfectshot06