Neler Yeni

Öneri Bu mouse ile akıllı saat alınır mı ?

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normal kullanımda sizi belki idare ederde oyunlarda vs. giriş/orta seviye farelerde genel olarak bir gecikme olur.

egebaranakk0

80+ Silver
Ergo markası sıkıntılı bir marka mı kanka ?
Güzel bi mouse arıyorum da(kablosuz)
Kanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsin

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka akajshxksjdhdkdhsyfid ergo demek mouse un şeklinin iş tarzı olmasıdır yani fps oyunlarinda falan tercih edilmez zaten bu mouse la valo cs oynayamazsin hem çok ağır hemde dediğim gibi rahat edemezsin
Lan bendede marka sandım diyorum böyle markamı var sen ergonomik desene şuna 😂😂
Eyvallah kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal kullanımda sizi belki idare ederde oyunlarda vs. giriş/orta seviye farelerde genel olarak bir gecikme olur.
Başka öneriniz var mı böyle büyük olacak
Şu anda kablolu olarak Lenovo Legion m200 kullanıyorum gayet güzel o tarz arıyorum

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ergo satan çokca gaming faresi var bilgin olsun hem de top seviye, tercih edilmez diye bir şey yok. Herkesin el yapısı farklı.

O fiyatlara oyun oynayabileceğin kablosuz bir fare yok. Hemen hemen hepsinde fazlaca delay yaşarsın.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ergo satan çokca gaming faresi var bilgin olsun hem de top seviye, tercih edilmez diye bir şey yok. Herkesin el yapısı farklı.

O fiyatlara oyun oynayabileceğin kablosuz bir fare yok. Hemen hemen hepsinde fazlaca delay yaşarsın.
Anladım eyvallah kanka sadece oyun için değil genel kullanım açısından lazım her zaman kablo ile uğaşmamak için

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@TİTAN. Anladım ama dediğim gibi oyunlarda sorun yaratır bunlar. Biraz bütçe artırabilirseniz ikinci el olarak
  • Razer Orochi V2
  • Razer v2 pro
Bunlara bakabilirsiniz.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
razer orochi v2 kullanıyorum elimin içinde kayboluyor ama alıştıktan sonra pekde sorun değil tavsiye ederim güzel mouse

TİTAN.

80+ Platinum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Ben amazfit yerine samsung watch 4 alırdım diyeceğim zaten öyle yaptım:d. Samsung arayüzü daha hoş geliyor bana.
Mouse hakkında burada satılan Çinli mouselerden farkları yok gibi.

Top Bottom