Bu mouse lar alınır mı??

timury

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
502
Bütçe
200
Arkadaşlar merhaba 2 saatdir mouse araştırıyorum karşıma değişik modeller çıktı büyük el için mouse arıyorum birkaç model buldum sizce alınır mı? bunların arasından mouse veya sizin önerceğiniz mouse varmıdır logitech mx518 yazmayın lütfen.
Birde ayrıca size bir sorum olacak benin çok acelem yok böyle yurtdışından falan hyperx pulsefire falan almayı düşünüyorum 200 tl ye buldum birkaç yerde amazon uk den alsam mesela türkiyeye gelirmi nasıl oluyor bu işler ayrıca vergisi falan ne kadar tutar aliexpress ile aynımı vergi oranları?

Yurt dışında uygun fiyatlı ise bunu

veya

Bunu öneririm Türkiye'den alacağım dersen OMEN 600 yada MX518 öneririm.

Arkadaşlar merhaba 2 saatdir mouse araştırıyorum karşıma değişik modeller çıktı büyük el için mouse arıyorum birkaç model buldum sizce alınır mı? bunların arasından mouse veya sizin önerceğiniz mouse varmıdır logitech mx518 yazmayın lütfen.
Birde ayrıca size bir sorum olacak benin çok acelem yok böyle yurtdışından falan hyperx pulsefire falan almayı düşünüyorum 200 TL ye buldum birkaç yerde amazon uk den alsam mesela türkiyeye gelirmi nasıl oluyor bu işler ayrıca vergisi falan ne kadar tutar aliexpress ile aynımı vergi oranları?
https://www.itopya.com/corsair-harpoon-rgb-pro-fps-moba-12000-dpi-optik-sensor-siyah-gaming-mouse/ bu nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,130
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri