cırcılımı yoksa kumaşmı ne bu?Bu mouse mousepad ve dongle sizce nasıl
Anlamadım hocamcırcılımı yoksa kumaşmı ne bu?
demek istediğim pedin zemini nedir?Anlamadım hocam
demek istediğim pedin zemini nedir?
genelde siyah tarz pedlerde tozlar rahat görünüyor bide cırcılı veya kumaş tarzı pedler oluyor sizin gösterdiğiniz mouse ped nedir veya link varmı?
kumaş bir ped, deseni beğendiysen ala bilirsin. sana bir tavsiye siyah renk alma ama tercih meselesi siyah renk çok kirli gösterir üstündeki tozlardan dolayı bide zeminin yumuşak ve setrliğine göre al nasıl rahat hissediyorsan, bide bi tecrübe paylaşayım eğer yanlışım yoksa eskiden mouse ped kulanıyordum baya rahatı ama üstündeki kumaş kalitesizdi baya kirlenmişti teriydi tozuydu derken baya pislendi kaliteli bişi al![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Aldım hocam mavisinikumaş bir ped, deseni beğendiysen ala bilirsin. sana bir tavsiye siyah renk alma ama tercih meselesi siyah renk çok kirli gösterir üstündeki tozlardan dolayı bide zeminin yumuşak ve setrliğine göre al nasıl rahat hissediyorsan
Sizi üzmez, hayırlı olsun tekrardan.Bu mouse mousepad ve dongle sizce nasıl
Teşekkürler mouse olarakra darmoshark aldım ama aklım syroxsa kaldı ama dongle hoşuma gitmedi ve yazılımı sorunlu diyorlarSizi üzmez, hayırlı olsun tekrardan.
hocam siz iyisini yaptınız hayırlı olsun, daha fazla araştırırsanız aklınızda milyon tane soru işareti olurTeşekkürler mouse olarakra darmoshark aldım ama aklım syroxsa kaldı ama dongle hoşuma gitmedi ve yazılımı sorunlu diyorlar
Teşekkürler hocamhocam siz iyisini yaptınız hayırlı olsun, daha fazla araştırırsanız aklınızda milyon tane soru işareti olur
Hocam alışabilirim demiSpirith of aim speed kullanıyorum mukemmel birsey