Bu mouse mousepad nasıl

Berke38

80+
Reaksiyon skoru
46
Bu mouse mousepad ve dongle sizce nasıl

Ekler

• IMG_5577.webp
    IMG_5577.webp
    81.6 KB · Hit: 80
demek istediğim pedin zemini nedir?
genelde siyah tarz pedlerde tozlar rahat görünüyor bide cırcılı veya kumaş tarzı pedler oluyor sizin gösterdiğiniz mouse ped nedir veya link varmı?

kumaş bir ped, deseni beğendiysen ala bilirsin. sana bir tavsiye siyah renk alma ama tercih meselesi siyah renk çok kirli gösterir üstündeki tozlardan dolayı bide zeminin yumuşak ve setrliğine göre al nasıl rahat hissediyorsan, bide bi tecrübe paylaşayım eğer yanlışım yoksa eskiden mouse ped kulanıyordum baya rahatı ama üstündeki kumaş kalitesizdi baya kirlenmişti teriydi tozuydu derken baya pislendi kaliteli bişi al

kumaş bir ped, deseni beğendiysen ala bilirsin. sana bir tavsiye siyah renk alma ama tercih meselesi siyah renk çok kirli gösterir üstündeki tozlardan dolayı bide zeminin yumuşak ve setrliğine göre al nasıl rahat hissediyorsan
Aldım hocam mavisini

Teşekkürler mouse olarakra darmoshark aldım ama aklım syroxsa kaldı ama dongle hoşuma gitmedi ve yazılımı sorunlu diyorlar
hocam siz iyisini yaptınız hayırlı olsun, daha fazla araştırırsanız aklınızda milyon tane soru işareti olur

Spirith of aim speed kullanıyorum mukemmel birsey

Geri