taylansimdi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,035
Arkadaşlar ilk defa gördüm razer in böyle bir modeli olduğunu bilmiyordum çakma değildir demi? Kullanan var mı fiyatı gayet uygun geldi 224 TL.
bunu alcağıma ss alırımArkadaşlar ilk defa gördüm razer in böyle bir modeli olduğunu bilmiyordum çakma değildir demi? Kullanan var mı fiyatı gayet uygun geldi 224 TL.
Alıntıyı görüntüle
Steelseries mi dostum?bunu alcağıma ss alırım
evetSteelseries mi dostum?
70x30 yerine 90x40 veya daha kücük sadece mouse için bir mouse pad almani öneririm mesela Steelseries Medium Edge gibiArkadaşlar ilk defa gördüm razer in böyle bir modeli olduğunu bilmiyordum çakma değildir demi? Kullanan var mı fiyatı gayet uygun geldi 224 TL.
Alıntıyı görüntüle
Ya razerin ürünleri 500 600den aşşağı değil bunun fiyatı işlillendirdi çakma değilse bunu alırım tabii kibaya uygunmuş 224tl alt üstü kaçırma![]()
Çakma sanırımArkadaşlar ilk defa gördüm razer in böyle bir modeli olduğunu bilmiyordum çakma değildir demi? Kullanan var mı fiyatı gayet uygun geldi 224 TL.
Alıntıyı görüntüle
Dostum aldığın mouse padi atarmısın rica etsem ve renkleri nasıl hızını efeklerini ayarlayabiliyor musun?Alınmaz 90x40 RGB bir mouse pad aldım. 160 TL ye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çakma sanırım
knk ucuz kaliteli https://www.trendyol.com/antech/rgb...-33274365?boutiqueId=534851&merchantId=119295Dostum aldığın mouse padi atarmısın rica etsem ve renkleri nasıl hızını efeklerini ayarlayabiliyor musun?
Dostum 300 350tlye kadar çıkabilirim. Gerçekten kaliteli ve renk hız ayarı yapabilmeyi istiyorum. Bunu kullanıyor musun sen