Bu mousepad alınır mı?

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
22,009
Mouse'umu çok fazla çevirdiğim için ve düşük sensitivity ile oynadığım için 90x40 boyutlarında siyah, baskısız mousepad almak istiyorum sizce bu alınır mı ? Param olursa steelseries, hyperx düşünücem.

Mouse'umu çok fazla çevirdiğim için ve düşük sensitivity ile oynadığım için 90x40 boyutlarında siyah, baskısız mousepad almak istiyorum sizce bu alınır mı ? Param olursa steelseries, hyperx düşünücem.

Fiyatı iyi bence alınır.

alınır bence

Alınabilir yorumlar çoğunlukla güzel.

Speed mouse pad bu.
Eğer awp oynamıyorsanız Control almanızı öneririm.

Aynısı var bende fakat 40cm bile çok küçük geliyor döndüremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Speed mouse pad bu.
Eğer awp oynamıyorsanız Control almanızı öneririm.
Control ile speed'i nasıl ayırt edebilirim dikişliler speed oluyor muhtemelen ben şuan dikişli kullanıyorum normal dikişsiz mousepadime göre çok daha yavaş dönüyor

Aynısı var bende fakat 40cm bile çok küçük geliyor döndüremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Control ile speed'i nasıl ayırt edebilirim dikişliler speed oluyor muhtemelen ben şuan dikişli kullanıyorum normal dikişsiz mousepadime göre çok daha yavaş dönüyor
Evet control mouse padler ile hızlı hareket yapamazsın.
Speed mousepadler dikişsiz üstü pürüzsüz olanlardır.
Control de ise yüüzey pürüzsüz değildir.

Evet control mouse padler ile hızlı hareket yapamazsın.
Speed mousepadler dikişsiz üstü pürüzsüz olanlardır.
Control de ise yüüzey pürüzsüz değildir.
Ben hızlı dönüşler yapıyorum genellikle çok fazla döndürüyorum speed alsam sorun olur mu vandal, ak47 falan oynuyorum awp pek oynamam

Ben hızlı dönüşler yapıyorum genellikle çok fazla döndürüyorum speed alsam sorun olur mu vandal, ak47 falan oynuyorum awp pek oynamam
Valo oynuyorsan speed öneririm (y)
Bende speed kullanıyorum.
Memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,317
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63