Neler Yeni

Bu mousepad alınır mı?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Bütçe
35
kenarları dikişlimi anlamadım ama değilse alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Fırsat: Mouse Pad Kaymaz Oyuncu Büyük Boy 70X30 cm Razer Goliathus… https://www.amazon.com.tr/dp/B08G4VYJ7F/ref=cm_sw_r_cp_api_i_VBEW9B7EYDMM0H86FX92
kullandım senelerce ve önermem; Sebebi ise üzeri kaygan değil kumaş yapıda bu yüzden mouse kaymıyor ve mouse hakimiyetin olmuyor. Ayrıca kenarlarındaki overlok benzeri yapı yüzünden bileklerin veya kolun çok hareket ettiği için oralar canını acıtmaya başlıyor bir noktadan sonra. Tavsiyem SS qck+ ailesinden istediğin boyutlu olanı almandır. Fiyat tuzlu gelebilir ancak hak ediyor

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kenarları dikişlimi anlamadım ama değilse alınabilir
Kenarları dikişli
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandım senelerce ve önermem; Sebebi ise üzeri kaygan değil kumaş yapıda bu yüzden mouse kaymıyor ve mouse hakimiyetin olmuyor. Ayrıca kenarlarındaki overlok benzeri yapı yüzünden bileklerin veya kolun çok hareket ettiği için oralar canını acıtmaya başlıyor bir noktadan sonra. Tavsiyem SS qck+ ailesinden istediğin boyutlu olanı almandır. Fiyat tuzlu gelebilir ancak hak ediyor
Steelseries düşünüyordum ama o fiyatlar bir mousepad e göre bence fazla

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Kenarları dikişli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries düşünüyordum ama o fiyatlar bir mousepad e göre bence fazla
hocam sadece ona özgü bir pahalılık değil :D Malum dolar kuru yüzünden pahalı olmayan bir şey yok ülkemizde malesef. Ama sonuçta 1 kere alınıp uzun yıllar kullanılacak bir şey, para biriktirip alınabilir. Senin paylaştığın linkteki şeyi zamanında zar zor 50₺'ye almıştım ve hiç memnun kalarak kullanmadım

Top Bottom