Neler Yeni

Bu notlarla Kalır mıyım sınıfta?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Genel ortalamam 48 idi, sınavlar girilince düzelir dedim. Edebiyat kötü, sınıfın tüm edebiyat sözlüsüne sıfır verdi değişik onun bunun çocuğu hoca. İki sözlüm sıfır edebiyatta, edebiyat ortalamam 19,5. Henüz girilmeyen bir kaç sınav var. Ortalamam yükselir mi? Şuan 46

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Kardeş tahmin mi edeceğiz yükselip yükselemeyeceğini?
Derslerin ağırlıkları, sınavlarının nasil geçtiği, performans sonuçların her şeyin önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım yükselir

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
Genel ortalamam 48 idi, sınavlar girilince düzelir dedim. Edebiyat kötü, sınıfın tüm edebiyat sözlüsüne sıfır verdi değişik onun bunun çocuğu hoca. İki sözlüm sıfır edebiyatta, edebiyat ortalamam 19,5. Henüz girilmeyen bir kaç sınav var. Ortalamam yükselir mi? Şuan 46
kanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka yanlış anlama da 48 ortalamayı nasıl yapıyon. ben de inek değilim fazla der çalışmam ama dersi dinlerim. yazılı haftası çalışırım ortalamam 93.4
Kaçıncı sınıf?

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Lise de zor moruk ortaokulda aynı şekildim 98 falandı ortalama lise geçtik 2 senede ortalamam çok düştü

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

mehmetekn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet
Arkadaşlar bu videoyu izleyerek sorununuza çözüm olabilirsiniz : Buraya Tıklayınız :D
İyi Günler Dilerim...

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Lise de zor moruk ortaokulda aynı şekildim 98 falandı ortalama lise geçtik 2 senede ortalamam çok düştü
Yorumu yazan arkadaş kaça gidiyor bilgin var mı?

Arkadaşlar bu videoyu izleyerek sorununuza çözüm olabilirsiniz : Buraya Tıklayınız :D
İyi Günler Dilerim...
Teşekkürler, mevcut duruma göre bakarsak kalıyorum ama girilmemiş sınavlar ve sözlü notları var, üstelik sınıfımda benden çok daha kötü durumda olan çok kişi var. Kalacağımı sanmıyorum.

Cagan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Eyüb Çağan
Yorumu yazan arkadaş kaça gidiyor bilgin var mı?

Teşekkürler, mevcut duruma göre bakarsak kalıyorum ama girilmemiş sınavlar ve sözlü notları var, üstelik sınıfımda benden çok daha kötü durumda olan çok kişi var. Kalacağımı sanmıyorum.
Bilmiyorum ki kaçıncı sınıf

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

bıraktım

80+ Bronze
Sıfır veren hocan korkutmak için yapmıştır e-okul kapanmadan tıpış tıpış düzeltir sınıfın hepsine 0 verme gibi bi olayı yok hocanın sınıfta otorite sağlayamayan hocaların klasik olayıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,624
Üyeler
161,479
Son üye
yusuf354
Top Bottom