Neler Yeni

Yardım Bu ölü piksel mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
O kadar küçük ki çekerken yarım saatimi aldı. Telefonda pek bir şey gözükmesede dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce sıkışmış piksel olabilir mi ? Bu 2. değişim ve cidden uğraşmaktan sıkıldım. Düzeltme gibi bir şansım var mı ?

Ekler

• 1663517813957.png
    1663517813957.png
    534.4 KB · Hit: 70
  • 1663517925003.png
    1663517925003.png
    821.5 KB · Hit: 67

Atyxah

80+ Silver
ölü piksel değil gözükmüyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
O kadar küçük ki çekerken yarım saatimi aldı. Telefonda pek bir şey gözükmesede dikkatli bakınca belli oluyor. Sizce sıkışmış piksel olabilir mi ? Bu 2. değişim ve cidden uğraşmaktan sıkıldım. Düzeltme gibi bir şansım var mı ?
Ölü Pixel Değil Yani Sanmıyorum Ama Çok Dikkat Dağıtmıyorsa Bence Pek Önemli bir Sorun Da Değil Ben Çok Takmazdım Şahsen Ama Değişiminş Şsteyebilşrsiniz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,721
İsim
Oğuz
Değil, büyütünce hiç gözükmüyor zaten

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Çok çok hafif bir kararma yani ben bile uzun sürede farkettim bir şey yok orda yani normal sayılabilir siz nasıl farkettiniz anlamadım. Ama pek takılmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacı bunu nasıl gördün :D
hocam ben de anlamadım ya, şu sürekli renk değiştiren uygulamayı kullansam gider mi ?
ölü piksel değil gözükmüyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum
yok yani rahatsız etmiyor da, bunu yok etmenin yolu var mı ?
Ölü Pixel Değil Yani Sanmıyorum Ama Çok Dikkat Dağıtmıyorsa Bence Pek Önemli bir Sorun Da Değil Ben Çok Takmazdım Şahsen Ama Değişiminş Şsteyebilşrsiniz
Hocam daha uğraşamam yaşlandım ya paketle düzenle kargocu gelsin alsın etsin 1 ay bekle yenisi gelsin ölü piksel çıksın düşünürken daraldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok çok hafif bir kararma yani ben bile uzun sürede farkettim bir şey yok orda yani normal sayılabilir siz nasıl farkettiniz anlamadım. Ama pek takılmayın.
Monitör geldiği an gözüme çarptı hocam. Uzaktan bakınca normal ölü piksel gibi gözüküyor telefonun kamerasıyla çekince anlaşılmıyor benim için problem değil ama çoğalma falan yapmaz umarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
hocam ben de anlamadım ya, şu sürekli renk değiştiren uygulamayı kullansam gider mi ?

Hocam daha uğraşamam yaşlandım ya paketle düzenle kargocu gelsin alsın etsin 1 ay bekle yenisi gelsin ölü piksel çıksın düşünürken daraldım.

Monitör geldiği an gözüme çarptı hocam. Uzaktan bakınca normal ölü piksel gibi gözüküyor telefonun kamerasıyla çekince anlaşılmıyor benim için problem değil ama çoğalma falan yapmaz umarım.
Yo Çoğalma VS Olmaz

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir

Öyleyse aldığın satıcı ile görüşebilirsin ayrıca ghosting yapabilir çoğalıp çoğalmayacağını bilemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Öyleyse aldığın satıcı ile görüşebilirsin ayrıca ghosting yapabilir çoğalıp çoğalmayacağını bilemezsin.
Görüşsem monitörü yollayın der ben de onla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Az önce yeni bir şey fark ettim. Monitör mavi renkte ölü piksel neredeyse hiç gözükmüyor, sağ ve soldan baktığında kayboluyor. Düz bakınca belli oluyor, anlayan biri çıkar umarım.

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Görüşsem monitörü yollayın der ben de onla uğraşabilir miyim bilmiyorum. Az önce yeni bir şey fark ettim. Monitör mavi renkte ölü piksel neredeyse hiç gözükmüyor, sağ ve soldan baktığında kayboluyor. Düz bakınca belli oluyor, anlayan biri çıkar umarım.
O pikselde renk bozukluğu filan olabilir. Göndermek çok basit artık 2023e gireceğiz üretici sana bir kod veriyor sende o kodu sana söylediği kargo şirketinin en yakın şubesine giderek veriyorsun o kodu ve monitörü gönderiyorsun.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,568
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Takıntıli iseniz yollayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
O pikselde renk bozukluğu filan olabilir. Göndermek çok basit artık 2023e gireceğiz üretici sana bir kod veriyor sende o kodu sana söylediği kargo şirketinin en yakın şubesine giderek veriyorsun o kodu ve monitörü gönderiyorsun.
Hocam göndermesi sorun değil zaten evden gelip alıyorlar. Ben bunu yollasam gelecek olan monitörde de ölü piksel falan çıkar uğraşamam ona sinir oluyorum. Bir de 1 ayım gitti denebilir stoklarında ürün yokmuş bana da dandik bir monitör yollayacaklardı kabul etmedim o kadar bekledim yine çıktı. Yani dedim bunu düzeltebilir miyim yoksa rahatsız etmiyor

Takıntıli iseniz yollayın.
Takıntılıyım ama yoruldum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43