bu oyunlar burada neden bu kadar ucuz güvenilir mi

ensclk

80+
Reaksiyon skoru
79
beyler bu sitede gördüğüm fiyatlar karşısında şok geçirdim 500liralık oyun 15tlye satılıyor sizce bunun olayı ne bunların dolandırıcı olma ihtimali var mı ?

Forza 4 25TL ? 😱

Hesap olarak satış yapıyorlar. Aldıktan sonra hesap şifresi değiştirebilir.

Çalıntı hesap satıyorlar yüksek ihtimalle.

Bu tür sitelerden çok var. Bazısı çalıntı hesap satıyor. Bazısı çalıntı kredi kartları ile alınmış Steam keyleri satıyor. Bazısı türlü numaralarla promosyon olarak dağıtılması gereken keyleri toplayıp satıyor. Genel olarak bunlara Grey/Black Market deniyor. Güvensiz yerler. Tavsiye etmiyorum. Kart bilgilerini de böyle ne olduğu belirsiz yerlere girme. İlla da alacaksan sanal kart oluştur.

Bu tür sitelerden çok var. Bazısı çalıntı hesap satıyor. Bazısı çalıntı kredi kartları ile alınmış Steam keyleri satıyor. Bazısı türlü numaralarla promosyon olarak dağıtılması gereken keyleri toplayıp satıyor. Genel olarak bunlara Grey/Black Market deniyor. Güvensiz yerler. Tavsiye etmiyorum. Kart bilgilerini de böyle ne olduğu belirsiz yerlere girme. İlla da alacaksan sanal kart oluştur.
eyvallah beyler

abi ben bir Epic Games hesap satışı yapmak istiyorum. Mesela benim ne yapmam lazım satışı yaparken. Birincisi bütün mesajları SS almam gerekiyor mu? Alsam bile ne işime yarıyacak ? İkincisi İninal üzerinden ödeme alıcam. Onda bir sıkıntı çıkar mı? Üçüncüsü ilk önce parayı mı yoksa hesap mı verilir? Ve güvenli bir şekilde hesap satışı yapabilecek güvendiğin bir instagram hesabı var mı?

Aile Hesabı Veriyorlar.

abi ben bir Epic Games hesap satışı yapmak istiyorum. Mesela benim ne yapmam lazım satışı yaparken. Birincisi bütün mesajları SS almam gerekiyor mu? Alsam bile ne işime yarıyacak ? İkincisi İninal üzerinden ödeme alıcam. Onda bir sıkıntı çıkar mı? Üçüncüsü ilk önce parayı mı yoksa hesap mı verilir? Ve güvenli bir şekilde hesap satışı yapabilecek güvendiğin bir instagram hesabı var mı?
Önce parayı al, sonra hesabı ver. Bu işlerin hiçbir şekilde garantisi yoktur ve her zaman dolandırılma ihtimalin vardır. Satın aldığın oyun hesabının bağlı olduğu mail adresi ile hesabı senden geri almaları çok kolay. O mail adresinin şifresini de verseler yine istedikleri dakika geri alabilirler. Alırken de satarken de bu işler pek güvenli işler değillerdir. Ayrıca hesap satışı resmi bir işlem değildir. Epic Steam Riot vesaire hepsinde yasaktır. Dolayısıyla yaptığın işin hukuki bir dayanağı da yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,672
Üyeler
184,040
Son üye
motor
Geri