KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Eee iyi monitör laips olani alsam çok fark eder mi?? hoparlör var içinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım ya aynısını
Eee iyi monitör laips olani alsam çok fark eder mi?? hoparlör var içinde.
attım ya aynısını
başlıkta belirttim aynı ürünü alsam çok fark eder mi? ips? hoparlör var.Güzel model. IPS isterseniz aynı fiyata VP 249QGR var.
ani dönmelerde blur yiyorsun diyenler var takıntı yaptım aklıma takıldıçok fark etmez. ama ıps biraz daha iyi görüntü veriyor.
alınır yani? ani dönmelerde blur yiyorsun diyenler varEee iyi monitör la
Orasını bilmembaşlıkta belirttim aynı ürünü alsam çok fark eder mi? ips? hoparlör var.
ani dönmelerde blur yiyorsun diyenler var takıntı yaptım aklıma takıldı
alınır yani? ani dönmelerde blur yiyorsun diyenler var
öyle bişrey yok diye biliyorumbaşlıkta belirttim aynı ürünü alsam çok fark eder mi? ips? hoparlör var.
alınır yani? ani dönmelerde blur yiyorsun diyenler var
Çok bir fark olmaz. Aynı zamanda Rekabetçi oyunlarda oynayacaksanız ben VA öneririm.başlıkta belirttim aynı ürünü alsam çok fark eder mi? ips? hoparlör var.
bende şuan ips 60hz var blur yemiyorum en azından ben görmedim fark etmedim olmayabilir haklısınızöyle bişrey yok diye biliyorum
oynuyorum evet ancak profesyonel değilimÇok bir fark olmaz. Aynı zamanda Rekabetçi oyunlarda oynayacaksanız ben VA öneririm.
Yani ben olsam gene de VA tercih ederim.bende şuan ips 60hz var blur yemiyorum en azından ben görmedim fark etmedim olmayabilir haklısınız
oynuyorum evet ancak profesyonel değilim
hız olarak fark olacağını sanmam aynı değerde alırsanız olmaz fakat renk olur ips ile tn arasında canlılık vb.değer değilde renk hız falan çok fark eder mi? ips alsam?
Ben IPS kullanıyorum.siz ne kullanıyorsunuz
Hocam 144hz 1ms va panel önerin var mı? ağırlıklı olarak cs oynuyorum (ayağı yuvarlak olmasın monitörün şekil olsun ya örümcek bacağı gibi veya kare)Yani ben olsam gene de VA tercih ederim.
sence hangisi? samsung va da katarsak 3 ünden ?hız olarak fark olacağını sanmam aynı değerde alırsanız olmaz fakat renk olur ips ile tn arasında canlılık vb.
model adı nedir dostum?Ben IPS kullanıyorum.