Ben Tn kullanıyorum 60hz csde mouse'u hızlıca çeviriyorum crosshair kayboluyor mesela bu sorun yapıyor 144hz ve renk önemli fakat esporcular tn oynuyor nedense aynı değerde ips varkensiz ne kullanıyorsunuz
Ben Tn kullanıyorum 60hz csde mouse'u hızlıca çeviriyorum crosshair kayboluyor mesela bu sorun yapıyor 144hz ve renk önemli fakat esporcular tn oynuyor nedense aynı değerde ips varkensiz ne kullanıyorsunuz
benim attığım iyi değilmi banada lazim aslında öneriHocam 144hz 1ms va panel önerin var mı? ağırlıklı olarak cs oynuyorum (ayağı yuvarlak olmasın monitörün şekil olsun ya örümcek bacağı gibi veya kare)
AOC 24G2U.sence hangisi? samsung va da katarsak 3 ünden ?
Samsung LC24RG50FQMXUF 24" 4 MS 144 Hz DP+HDMI FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Samsung LC24RG50FQMXUF 24" 4 MS 144 Hz DP+HDMI FreeSync Full HD Curved VA LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
model adı nedir dostum?
TN dd nasıl kayboluyor yaBen Tn kullanıyorum 60hz csde mouse'u hızlıca çeviriyorum crosshair kayboluyor mesela bu sorun yapıyor 144hz ve renk önemli fakat esporcular tn oynuyor nedense aynı değerde ips varken
bunu alacaktım değer mi dedim sonra asus alırım dedim kalan paraya oyun alırdım. 160tl fark varAOC 24G2U.
attığınız gayet güzel kaliteli bir monitör ben sadece ayaklarını beğenmediğim için vazgeçtim .Dbenim attığım iyi değilmi banada lazim aslında öneri
O tip beğenmiyorum ben ya kare çok hoşuma gidiyoryuvarlak değil. Daha iyi değilmi?
Güzel monitör, ben seviyorum.TN dd nasıl kayboluyor ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu alacaktım değer mi dedim sonra asus alırım dedim kalan paraya oyun alırdım. 160tl fark var
Valorant, CSGO, Ranibow 6 siege, ETS 2 ve Assetto Corsa oynuyorum.hangi oyunları oynuyordunuz?
Hocam VA Panel öneriniz var mı bu arada cs gibi fps oyunları oynuyorum curved önerir misin?Valorant, CSGO, Ranibow 6 siege, ETS 2 ve Assetto Corsa oynuyorum.
Evet memnunum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.memnunsunuz değil mi? herhangi bir problemle karşılaşmadınız.
Samsung'un modelleri var, onlara bakabilirsin.Hocam VA Panel öneriniz var mı bu arada cs gibi fps oyunları oynuyorum curved önerir misin?