Curved önermiyorlardı cs vb. fps oyunlarında sence almalı mıyım? Hiç kullanmadım curvedEvet memnunum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung'un modelleri var, onlara bakabilirsin.
Curved önermiyorlardı cs vb. fps oyunlarında sence almalı mıyım? Hiç kullanmadım curvedEvet memnunum, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung'un modelleri var, onlara bakabilirsin.
Curved çokta mantıklı değil, bazen oyunda sıkıntı çıkarıyor.Curved önermiyorlardı cs vb. fps oyunlarında sence almalı mıyım? Hiç kullanmadım curved
Düz alıcam o zaman hocam max 1500tlde önerin nedir samsung dışında?Curved çokta mantıklı değil, bazen oyunda sıkıntı çıkarıyor.
VP 249QGR var ancak IPS panel.Düz alıcam o zaman hocam max 1500tlde önerin nedir samsung dışında?
Hocam onun ayaklarını beğenmiyorum yaVP 249QGR var ancak IPS panel.
Vallahi onun dışında önerebileceğim bir monitör yok, kusura bakma.Hocam onun ayaklarını beğenmiyorum ya
Tamam sağolVallahi onun dışında önerebileceğim bir monitör yok, kusura bakma.
Hocam bu bütçede senin attığın ve samsung var başka yok va, ips panel kalitelibulursan banada yaz ya belki kayarım ona
va yok ki bu bütçede kalitesiz yarısı ips var aklıma 1800tlyeasusta sıkıntı yaşanıyormuş AOC alabilriim bende. sen kesin va mı alacaksın?