Bu oyunu babam için yüklemek istiyorum

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Mortal 1991 Kombat Retro adında bir oyun, LD Player yükledim, yapamadım, başka yerden veya LD Player'den nasıl yapacağımı nasıl yükleyeceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim, benim için önemli

AKTİF.

Bluestack aç ana ekranda iken bilgisayardan indirdiğin APK dosyasını sürükle ekrana yüke diye bildirim gelir yükle dersin (muhtemelen dediğin emülatördede çalışıyordur)

Bluestack aç ana ekranda iken bilgisayardan indirdiğin APK dosyasını sürükle ekrana yüke diye bildirim gelir yükle dersin (muhtemelen dediğin emülatördede çalışıyordur)
Hocam böyle oluyor seçiyorum ama yükleyemiyorum anlayamadım

Ekler

• 1739134430154.png
    1739134430154.png
    134.4 KB · Hit: 43
O zaman emülatör içinde indir kur
Olmuyor hocam çıkmıyor veya ben yapamadım yayın falan açsam yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babamda kendi telefonuna APK indirdi Google'dan.

Küçükken çok oynardım ataride kardeşimle. Köşeye sıkıştırınca karakter kalkamıyor diye çok kavga ettik reele döktük oyunu.

Küçükken çok oynardım ataride kardeşimle. Köşeye sıkıştırınca karakter kalkamıyor diye çok kavga ettik reele döktük oyunu.
sagşlasphaphsağhls çok sarıyor oyun ve PC'ye indirmem lazım acilen

Mortal 1991 Kombat Retro adında bir oyun, LD Player yükledim, yapamadım, başka yerden veya LD Player'den nasıl yapacağımı nasıl yükleyeceğimi bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim, benim için önemli
telde apk varmıs

telde apk varmıs
Evet, yüklü de zaten ama telefondan sarmıyor. Bilgisayara yükleyip gamepadle oynamasını istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kullandığın emülatör sorunlu diye biliyorum zamanında pubg mobile oynuyordum bluestack kurs dedikerlerimi orda dene bir
BlueStack indireyim ama oyunun APK indirdiğim hali LD Player'den aldım, olur mu ki? Ya da BlueStacks'tan direkt APK olarak indirebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri