Bu paraya bu sistem iyi mi

semih25

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
64000
Sistemin orjinali böyle değildi ben bir kaç özelleştirme yaptım ve bu hale getirdim fakat almadan önce bir kaç sorum var.

Sizce anakart B650M-B olarak geri mi değiştireyim yoksa B850-P wifi gayet yerinde bir seçim mi olmuş (aralarında 7000 tl fark var)

Bu sisteme 700W 80+ psu yeterli mi

Son olarak sisteme bu sıvı soğutucu (DeepCool LE520) yeter mi yoksa kule tipi mi tercih etmeliyim
IMG-20250711-WA0004.webp

Sistemin orjinali böyle değildi ben bir kaç özelleştirme yaptım ve bu hale getirdim fakat almadan önce bir kaç sorum var.

Sizce anakart B650M-B olarak geri mi değiştireyim yoksa B850-P wifi gayet yerinde bir seçim mi olmuş (aralarında 7000 tl fark var)

Bu sisteme 700W 80+ psu yeterli mi

Son olarak sisteme bu sıvı soğutucu (DeepCool LE520) yeter mi yoksa kule tipi mi tercih etmeliyimAlıntıyı görüntüle
sinerjiden almayın özellikle böyle pahalı bir bütçede asla tercih etmezdim ben hocam

sisteme kaliteli 700w yeter daha iyisi düşük maliyetle yapılıyorsa daha iyi
ram frekans cl tatmin edici değil
bence çok cazip fiyat değil

isterseniz akşam saatlerini bekleyin gaming gecesinde indirimle ya bu tarzı daha uyguna ya bunun biraz daha güncellenmişini bu paraya alırsınız

Sebebi nedir ve Önerin varmı hocam
yaklaşık 1 yıl önce bir olaya karıştılar pek hoş olmayan bir olay mağduriyet yaşayan asıl kişi videoyu silmiş onu yorumlayan ve arkadaşın sorununun çözülmesine yardımcı olan videoyun un yorumladığı videoyu sıralı olarak atayım

Geri