Neler Yeni

Bu parayla ne yapılabilir ?

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar ben 21 yaşımdayım.1 milyon lira gibi bir param var.Ama bankaya 600 bin lira da
borcum var.Sizce hangisini yapmam daha mantıklı.1 milyonu faize atıp kendimde işe girip gelen tüm parayla borcu
ödemeye başlamak mı.(Borç bitince 1 milyon liram bana kalıcak).Ya da borcun hepsini bi anda kapatıp maaşımın bana kalması mı

Birde arkaşlar 1 milyon lirayla iş yapılır mı ömür boyu çalışmak istemiyorum aylık hazır para gelmesi için neler yapılabilir
Evim var arabam var borcum yok olarak düşünün.Faizle gelen parayla geçinebilir miyim yoksa illa bir meslek sahibi olup haftanın 5 günü
özel sektörde bir iş sahibi mi olmalıyım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
1 milyon sana yaklaşık aylık 5k kazandırır yatırımla vs. O yüzden pek bir işe yaramaz. İş kurman gerek eğer çalışmak istemiyorsan. Ama iş kurmak demek 40 yılda vereceğin emeği 5 yılda vermek demektir ama sonunda başarılı olursan artık çalışmadan da yaşarsın. 2-3 milyonun olsa ev al kiraya ver derdim de 1 milyona ev kalmadı gibi artık. İstersen bulabilirsen onu değerlendir. 1 milyona alacağın evden 5k civarı kira gelir. o da seni geçindirmez. Her türlü çalışacaksın önümüzdeki 5-10 sene boyunca. Sonraki seneler senin perfomansına göre değişebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Arkadaşlar ben 21 yaşımdayım.1 milyon lira gibi bir param var.Ama bankaya 600 bin lira da
borcum var.Sizce hangisini yapmam daha mantıklı.1 milyonu faize atıp kendimde işe girip gelen tüm parayla borcu
ödemeye başlamak mı.(Borç bitince 1 milyon liram bana kalıcak).Ya da borcun hepsini bi anda kapatıp maaşımın bana kalması mı

Birde arkaşlar 1 milyon lirayla iş yapılır mı ömür boyu çalışmak istemiyorum aylık hazır para gelmesi için neler yapılabilir
Evim var arabam var borcum yok olarak düşünün.Faizle gelen parayla geçinebilir miyim yoksa illa bir meslek sahibi olup haftanın 5 günü
Faiz nekadar mantıklı bilmiyorum haram paradan hayır gelmez
Borsaya vs yatırabilirsin borcunu kapat kalan parayla yatırım yaparsın

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Ahmet Deniz

borç oldugundan dolayı parayı faize yatır işe girip borcu aradan çıkar, para faizde kalmaya devam etsin bitti gitti

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
borç oldugundan dolayı parayı faize yatır işe girip borcu aradan çıkar, para faizde kalmaya devam etsin bitti gitti
Maaşım 23 bin tl her ay 35 bin faiz gelse en kötü ayda 55 bin ödeyerek borc 11 ayda kapanıyo.1 Milyonda bana kalmıs oluyo 11 ay sonra aslında evet mantıklı

eneskaya6

80+ Silver
borcuna faiz biniyorsa direk kapat. ama faiz binmiyorsa ödemeni ertele erteleye bildiğin kadar

Top Bottom