Hocam o anarkartın 4 ram slotu mu var 2 mi?Merhaba elimde Ryzen 5 5600 , Asus B450 M A 2 anakart,Xpg dd4 3600mhz cl18 4 adet 8gb bellek var rgb ,hepsi faturalı garantili sizce set olarak ne kadar eder
4 hocamHocam o anarkartın 4 ram slotu mu var 2 mi?
Alan ramlerin hepsini kullanabilir mi diye sordum onu.4 hocam
sadece işlemci ve 2 tane ram için yarın birisi 3500 tl ye alıcak iyi mi sizce 2 ram ve anakartı ayrıca satabilirimAlan ramlerin hepsini kullanabilir mi diye sordum onu.
Hocam 7k ya koyup bekleyebilirsin veya 6k, 6.2k gibi bir şeyler yapıp pazarlıksız diye belirterek ilana koyarsın. Biraz daha fazla talep görür..
Şimdi.....sadece işlemci ve 2 tane ram için yarın birisi 3500 tl ye alıcak iyi mi sizce 2 ram ve anakartı ayrıca satabilirim
anakart kutulu faturalı vatandan aldım 1 yıllık falan asuslar 3 yıl garantili oluyor 2bin anakrt ramler 1200 1500 arası dersek en fazla iyi alışveriş sanırım işlemci tray bu arada fanı falan hiç yokŞimdi.....
5600 kutulu garantili şekilde 3k ya bulursun indirimde yaptırılabilir 2800'e falan alınır desek..
Ramler standart 2x8 800 e falan satılıyor.
Makul bir alışveriş.. (iki parça birden aldığı için 100tl gözardı edilir)
Kalan 2x8 rami yine aynı şekilde 800..
Anakartlar çok fazla ilanlarda..
Ama kutulu garantili olması baya bir artı...
(Anakart 2. Elde en sıkıntı parçalardan biridir o sebeple 2k diyorum)
Ne yaptı? 3500+2800=6.3k
İndirim isterler anakarta verirsen 100 200 indirim senin bileceğin iş ama anakart garantili ise ben ürününün değerini görmesini isterdim..
İşlemci tray ise bir eksi sayılabilir ama fiyat olarak bir şey eksiltmemiş.. iyi yani.anakart kutulu faturalı vatandan aldım 1 yıllık falan asuslar 3 yıl garantili oluyor 2bin anakrt ramler 1200 1500 arası dersek en fazla iyi alışveriş sanırım işlemci tray bu arada fanı falan hiç yok
xpg d41 spectrix olan model rgbİşlemci tray ise bir eksi sayılabilir ama fiyat olarak bir şey eksiltmemiş.. iyi yani.
Xpg'nin hangi rami sendeki rgb mi normal kırmızı gümüş renkleri olan falan mı?
Hocam öyle desene yav..xpg d41 spectrix olan model rgb
o zaman biraz daha yüksekten vericez saol hocam yardımın içinHocam öyle desene yav..
Direkt 1200 o zaman çifti..
Anlaştıysan cayma bence..o zaman biraz daha yüksekten vericez saol hocam yardımın için
300tl için pazarlık bozmam gerek yok ama anakart ve 2 kalan rami 3200 4000 arası satmaya çalışıcamAnlaştıysan cayma bence..
Ama kesinleşmediyse daha bi 3800 falan yaparsın gibi..