Neler Yeni

Bu pc kaç fps alır sizce

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim

Tm pc oyun için yapılmamısda ben gercekten(trolleyenler hiç ugramasın) merak ediyorum bu pc oyunlardaki fps i ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm pc oyun için yapılmamısda ben gercekten(trolleyenler hiç ugramasın) merak ediyorum bu pc oyunlardaki fps i ne olur
araştırmıstım bi ara sonucsuz cıkmıstı bi daha cıktı onüme bu sefer sorunu cozene kadar burdayım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,575
İsim
uwu

ReyMysterio619

80+ Bronze

araştırmıstım bi ara sonucsuz cıkmıstı bi daha cıktı onüme bu sefer sorunu cozene kadar burdayım
Dostum şu PC kaç FPS demeden önce (bunu forumdaki herkese söylüyorum) YouTube'ye işlemci marka modelini + ekran kartı modelini yazıp 10'larca videoyu izleyebilirsiniz bu kadar basit. Boşu boşuna gerçekten yardım isteyen arkadaşların konularını böyle gereksiz konular yüzünden kaçırabiliyoruz.

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
RTX 4090 Benchmark yazıyorsun, test videolarına bakıyorsun oluyor bitiyor.
Oraya iki tane daha mı ekran kartı taktı ne yaptı anlamadım ama üç ekran kartını birden oyunda kullanamaz zaten diye biliyorum. İnternette gördüğün FPS testlerinden bir farkı olmaz yani.

ReyMysterio619

80+ Bronze
RTX 4090 Benchmark yazıyorsun, test videolarına bakıyorsun oluyor bitiyor.
Oraya iki tane daha mı ekran kartı taktı ne yaptı anlamadım ama üç ekran kartını birden oyunda kullanamaz zaten diye biliyorum. İnternette gördüğün FPS testlerinden bir farkı olmaz yani.
Dostum forumda konuları nasıl kapattırabiliyoruz, şöyle gereksiz konular için.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum şu PC kaç FPS demeden önce (bunu forumdaki herkese söylüyorum) YouTube'ye işlemci marka modelini + ekran kartı modelini yazıp 10'larca videoyu izleyebilirsiniz bu kadar basit. Boşu boşuna gerçekten yardım isteyen arkadaşların konularını böyle gereksiz konular yüzünden kaçırabiliyoruz.
Ama birden fazla ekran kartlı test videosu yok ben bulamadım en azından

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

ReyMysterio619

80+ Bronze
O zaman birden fazla ekran kartı kullanmak mantıksız yani oyuncuysan mantıksız
1 tane 4090 yetmiyor mu yani oyunda.

Top Bottom