ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Alınır bence ekran kartının kendisi en düşük 8.5kbu pcyi almayı düşünüyorum almalı mıyım evet ssd biraz az ama onu ilerde yükseltirim sizce alınır mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bir de işlemciyi i5 yaparsan süper olurbu pcyi almayı düşünüyorum almalı mıyım evet ssd biraz az ama onu ilerde yükseltirim sizce alınır mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Hocam bence rtx 3050'li sistem vardı onun parçaları çok iyi onu alıp kapalı kutu 3050 satıp rx 6600 almak daha mantıklı bence da gt2 gibi oluyorbu pcyi almayı düşünüyorum almalı mıyım evet ssd biraz az ama onu ilerde yükseltirim sizce alınır mıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Ve anakartı daha iyi galibaHocam bence rtx 3050'li sistem vardı onun parçaları çok iyi onu alıp kapalı kutu 3050 satıp rx 6600 almak daha mantıklı bence da gt2 gibi oluyor
Aynı ram ssd kasa psu farklı genel olarak 3050 parçaları daha iyi ben 3050 alıp rx6600 takicam.Ve anakartı daha iyi galiba
bütçem en fazla buna yetti maalesef forumda başkalarından gördüm ssdyi 500 powerı 650 yaptımAlınır bence ekran kartının kendisi en düşük 8.5k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de işlemciyi i5 yaparsan süper olur
atar mısın sistemiAynı ram ssd kasa psu farklı genel olarak 3050 parçaları daha iyi ben 3050 alıp rx6600 takicam.
atar mısın sistemiHocam bence rtx 3050'li sistem vardı onun parçaları çok iyi onu alıp kapalı kutu 3050 satıp rx 6600 almak daha mantıklı bence da gt2 gibi oluyor
Kasa ve Psu olarak daha iyibütçem en fazla buna yetti maalesef forumda başkalarından gördüm ssdyi 500 powerı 650 yaptım
atar mısın sistemi
atar mısın sistemi
Yok 11k doğru.
bilemiyorum hocam kime satıcam ki ben bunu ya elimde kalırsa
Kalırsa kullan kardeşim ben öyle yapicam. Ama satarsın her türlü bence.bilemiyorum hocam kime satıcam ki ben bunu ya elimde kalırsa
kaça satılır sence kesinKalırsa kullan kardeşim ben öyle yapicam. Ama satarsın her türlü bence.