Süper sonic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 227
2 tane bundan aldım 100 lira taptı 2 si vergisi yazmıyordu galiba gümrükte isteyeckler bebden bu powerbank aldım nasıldır kötü müdür sizce iptal etmelimiyim
yeni kullanıcı indiriminden faydalanmışsınız sanırım hocam link varmı2 tane bundan aldım 100 lira taptı 2 si vergisi yazmıyordu galiba gümrükte isteyeckler bebden bu powerbank aldım nasıldır kötü müdür sizce iptal etmelimiyimAlıntıyı görüntüle
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 53,26TL 86%OFF | 2023New güç banka ayna ekran 30000mAh taşınabilir Powerbank Led el feneri LCD dijital ekran hızlı şarj harici pil Cyeni kullanıcı indiriminden faydalanmışsınız sanırım hocam link varmı
bende denedim vergi göstermiyor gümrükte takılabilir yada vergi isteyebilirlerAliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 53,26TL 86%OFF | 2023New güç banka ayna ekran 30000mAh taşınabilir Powerbank Led el feneri LCD dijital ekran hızlı şarj harici pil C
![]()
2023New güç banka ayna ekran 30000mAh taÅınabilir Powerbank Led el feneri LCD dijital ekran hızlı Åarj harici pil C - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Buyurun hocam
Hocam en fazla 50 100tl olur vergisi ürün 50tl cunkibende denedim vergi göstermiyor gümrükte takılabilir yada vergi isteyebilirler
o biraz memurun kafasına kalıyor ama uçuk fiyatta çıkaramazlar içinde pil olduğu için geçmeyebilir gümrükten bazen o tarz olaylar yaşanıyorHocam en fazla 50 100tl olur vergisi ürün 50tl cunki
Geçmezse ne olur hocamo biraz memurun kafasına kalıyor ama uçuk fiyatta çıkaramazlar içinde pil olduğu için geçmeyebilir gümrükten bazen o tarz olaylar yaşanıyor
prosedürü tam bilmiyorum ama iade oluyor diye biliyorumGeçmezse ne olur hocam
girilir bncealınır mı sizce o riske gireyim mi acaba
aldım bi tanegirilir bnce