Bu powebanklar neden ucuz

daha önce böyle bir ürüne denk gelip sazanlık yapıp almıştım içi boş powerbank kutusu gelmişti 😃 buda öyle olabilir

Batarya işini şansa atmamak lazım bence kaliteli bir şey almak iyi olur

Hocam en fazla 50 100tl olur vergisi ürün 50tl cunki
vergisi 100tl oluyor bende şuan trde 550tl olan bir kulaklığı ilk alışveriş indirimi falan fistan derken toplam 150tl ye getirdim ürünün kendisi 45-50tl birşeydi vergiside 100tl gibi bir şey, zaten ilk alışveriş olduğu için kargo ücretsiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam iade filan var aliexprese sikayet ederim Öyle bir şey olursa
şikayet etmesine edersinde zaten eline gelmesi rahat 20günü buluyor, diyelim eline ulaştı 20 gün sonra ee bi 1 ay da iade ile mi uğraşacaksın? Bana yurt dışı iade işi hep sıkıntı gibi geliyor bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur.

yalnız ürün aliexpress den kaldırılmış bende sipariş verdim iade edeyim mi acaba :D yoksa gelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s
yalnız ürün aliexpress den kaldırılmış bende sipariş verdim iade edeyim mi acaba :D yoksa gelir mi
satıcı da gözükmüyor

2 tane bundan aldım 100 lira taptı 2 si vergisi yazmıyordu galiba gümrükte isteyeckler bebden bu powerbank aldım nasıldır kötü müdür sizce iptal etmelimiyimAlıntıyı görüntüle
Ürün bende teslim edildi olarak işaretlendi ama herhangi birr ürün de gelmedi kargo bilgisi de gelmedi üstelik kargo bilgisi de yok sen aldın mı :D
1702497297129.png

2 tane bundan aldım 100 lira taptı 2 si vergisi yazmıyordu galiba gümrükte isteyeckler bebden bu powerbank aldım nasıldır kötü müdür sizce iptal etmelimiyimAlıntıyı görüntüle
Cidden bunun 30000 mAh çıkacağına inanan var mı 🤣 Çoğu firma yapıyor bunu yüksek ihtimalle evine geldiğinde üstündede yazar 5000-10000 mAh diye. Bana sorarsanız bu ürün yerine lenovo gaming kulaklık falan vardı 300’e vergilerle o daha mantıklı olurdu ama yinede güzel ürün almışsınız.

Geri