Bu pre workout Alınır mı??

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
952
proteinocean önerilmiyor diğerini bilmiyorum

Valla bilemedim heryerde oneriliyor bu urun digerleri yok ama bu attigim etkili felan diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür bakicam
Önerilenlerin çoğu reklam cidden alınacak bir marka değil.

Valla bilemedim heryerde oneriliyor bu urun digerleri yok ama bu attigim etkili felan diyorlar

Teşekkür bakicam
Bigjoy sağlam marka diye biliyorum adını duymuştum baya ama reklam içinde olabilir.

Kingsizeyi sevdik gibi kullanan seven biri varmi?

Bigjoy bana hiç etki etmiyor 2 ölçek anca.
Protein Ocean'sa sadece karıncalanma yapıyor enerji artışı alamadım.
HIQ Smash kullanıyorum şuanda fiyat performans değil ama etkisini görüyorum, SCITEC yeşil elmalı da güzel diyorlar bakabilirsin.

https://proteinocean.com/preworkout Alınır mı? beyler kullanan varmi etkisi varmi?

Ve bu bigjoyu kullanan varmi ? https://www.bigjoy.com.tr/predator-orman-meyveli
hiq al dostum şu an en kaliteli hammadde kullanan o fiyatları hemen hemen aynı big joy king size uçuk bi fark yok ne içtiğini bilirsin en azından protein ocean a sakın bulaşma zaten onu söylemiyorum ama sana şunu söyleyeyim hangi preyi kullanırsan kullan dozunu arttırmadığın sürece etkisi 2 hafta sürecek sonra vücut alıştığı için gün geçtikçe hangi preyi kullanırsan kullan azalacak kreatin alıp + kafein yapabilirsin onun yerine protein ihtiyacını karşılayamamıyorsan hiç bulaşma zaten bu işe

hiq al dostum şu an en kaliteli hammadde kullanan o fiyatları hemen hemen aynı big joy king size uçuk bi fark yok ne içtiğini bilirsin en azından protein ocean a sakın bulaşma zaten onu söylemiyorum ama sana şunu söyleyeyim hangi preyi kullanırsan kullan dozunu arttırmadığın sürece etkisi 2 hafta sürecek sonra vücut alıştığı için gün geçtikçe hangi preyi kullanırsan kullan azalacak kreatin alıp + kafein yapabilirsin onun yerine protein ihtiyacını karşılayamamıyorsan hiç bulaşma zaten bu işe
Peki kreatin oneriniz varmi?

Peki kreatin oneriniz varmi?
hiq yine tr deki şu anlık en iyi marka o big joy kingsize ile arasında 30-50 tl fark var 2 ay aralıksız kullanacağın ürünü bu ufak fark için daha kalitesizini almaya gerek yok bence bende tüm ürünlerimi hiq den alıp hiq creatine kullanıyorum

hiq yine tr deki şu anlık en iyi marka o big joy kingsize ile arasında 30-50 TL fark var 2 ay aralıksız kullanacağın ürünü bu ufak fark için daha kalitesizini almaya gerek yok bence bende tüm ürünlerimi hiq den alıp hiq creatine kullanıyorum
yanına birde enerji istiyorsan ağırsağlam kahve al tam fp en iyisi günlük 3 tl ye geliyor ve deli gibi kafein var

hiq yine tr deki şu anlık en iyi marka o big joy kingsize ile arasında 30-50 TL fark var 2 ay aralıksız kullanacağın ürünü bu ufak fark için daha kalitesizini almaya gerek yok bence bende tüm ürünlerimi hiq den alıp hiq creatine kullanıyorum

yanına birde enerji istiyorsan ağırsağlam kahve al tam fp en iyisi günlük 3 TL ye geliyor ve deli gibi kafein var
Eyvallah reis alicagim İnsallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,192
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri