Neler Yeni

bu ps4 ü alıyorum (son karar)

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Konsollar hakkında pek bilgim yok soru soracağım sadece
Slim ile Pro'nun ne farkı var?
Pro'nun donanımı daha iyi. Daha iyi ve stabil performans verebiliyor. Mesela bazı oyunlar slimde 30fps çalışırken pro'da 60fps çalışıyor. ikisinde de 30fps çalışan oyunlar oluyor ama mesela RDR2 gibi ağır oyunlarda slim kasa çok fazla olmasa da fps düşüklüğü yapabiliyor. Pro model çok daha stabil çalışıyor, fps düşmüyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,741
İsim
Eren Yeager
O ney gardaş yarısını bana ver. Pardon beyler. O ne gardaş 2 tane de bana al.
Valla alabilirim zaten fazladan alıyorum bir de sana alsam koymaz heralde akmsgkmlas
kimseye hakeret ve küfür etmediğin sürece herkesi eleştirebilirsin sıkıntı yok :D
Yok be ne hakaret edeceğim ağzımı bozmama gerek yok :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konsollar hakkında pek bilgim yok soru soracağım sadece
Slim ile Pro'nun ne farkı var?
Pronun ekran kartı işlemcisi daha iyi diye biliyorum mesela bazı oyunlarda performans ve kalite modunu seçebilirsin örnek verecek olursam Slimde God Of War oyununa girdiğin zaman direk dümdüz başlıyorsun grafik ayarıyla ilgili bir şey sormuyor sana ama Pro modeli ile girdiğin zaman God Of War'a sana kalite mi performans mı diye soruyor sanırım performansta 60FPS ama grafikler biraz kısık kalitede grafikler kısılmamış ama 30FPS

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Pro'nun donanımı daha iyi. Daha iyi ve stabil performans verebiliyor. Mesela bazı oyunlar slimde 30fps çalışırken pro'da 60fps çalışıyor. ikisinde de 30fps çalışan oyunlar oluyor ama mesela RDR2 gibi ağır oyunlarda slim kasa çok fazla olmasa da fps düşüklüğü yapabiliyor. Pro model çok daha stabil çalışıyor, fps düşmüyor.
ek olarak, bu rehberimde pro'nun farklarından bahsetmiştim. oraya da bakabilirsin istersen. @VeeqX

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
yanında 1 litre kaliteli bir erikli soğuk su da almayı unutmayın 4k nedir hocam zamanında 1.2k ya satılan şeyi. biraz daha koyun xbox series s alın ya da hiç almayın

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sen sırf PS değil diye daha kötü konsol alır mısın?
Bunun iyiliği kötülüğü kişiden kişiye değişir. Arkadaş belki PS Exc oyunlarını oynamak istiyor. Veyahut PS'nin kullanımı daha rahat geliyordur. bunun tartışması gereksiz

yanında 1 litre kaliteli bir erikli soğuk su da almayı unutmayın 4k nedir hocam zamanında 1.2k ya satılan şeyi. biraz daha koyun xbox series s alın ya da hiç almayın
arkadaşın aldığı, 3700 series s 5500 arada fark var, koyması zor o kadar farkı.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Bunun iyiliği kötülüğü kişiden kişiye değişir. Arkadaş belki PS Exc oyunlarını oynamak istiyor. Veyahut PS'nin kullanımı daha rahat geliyordur. bunun tartışması gereksiz

valla hocam şunun gibi bu olay gtx 1080 iyi mi? iyi hala taş gibi kart alınır mı? ? söz konusu bile değil çünkü eski olduğu için fiyatları inanılmaz uçuk ps4 de tamamen aynı muhabet artık alınmaz o fiyata yani

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
valla hocam şunun gibi bu olay gtx 1080 iyi mi? iyi hala taş gibi kart alınır mı? ? söz konusu bile değil çünkü eski olduğu için fiyatları inanılmaz uçuk ps4 de tamamen aynı muhabet artık alınmaz o fiyata yani
evet inanılmaz pahalı, zaten arkadaş demiştim 2. el daha iyi olur diye ama arkadaş istemedi. Sıfır istediği için alınır aslında.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
hocam ben aileme danışıpta aldığım bi karar şımarıklık olarak algılama veya başka bir şey durumumuz el verdiği için ailem almama izin veriyor

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Adam Xbox series s diyor.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
hocam ben aileme danışıpta aldığım bi karar şımarıklık olarak algılama veya başka bir şey durumumuz el verdiği için ailem almama izin veriyor
hocam o parayla pc nize upgrade yapsanız ps4 sollarda geçersiniz ayrıca ps4 sandığınız kadar güçlü bir konsol değil ben de slim var rdr2 de 20fps görüyor ve oynanmaz derecede anca pes falan oynatıyor

Top Bottom