xbox da PlayStation da kullanmış birisi olarak söylüyorum xbox kolu daha rahat ergonomik ve ben xboxdan daha memnunumhayatımda hiç xbox kolu tutmadım oynamadım bilmediğim şeye o kadar para veremem
xbox da PlayStation da kullanmış birisi olarak söylüyorum xbox kolu daha rahat ergonomik ve ben xboxdan daha memnunumhayatımda hiç xbox kolu tutmadım oynamadım bilmediğim şeye o kadar para veremem
senin tercihin saygı duyarımxbox da PlayStation da kullanmış birisi olarak söylüyorum xbox kolu daha rahat ergonomik ve ben xboxdan daha memnunum
Oha 1400TL'ye almıştık ilk çıktıktan 1 yıl sonra... Konsol eskidikçe fiyatı artmış şaka gibi.. Hayırlı olsun şimdiden dostumhttps://www.hepsiburada.com/sony-ps4-slim-500gb-konsol-2-ps4-kol-ps4-pes-2021-p-HBV00000XB82A?magaza=DOHA ELEKTRONİK 1 hafta içinde sipariş edicem fikirlerinizi bekliyorum
evet bende pc yi almadan önce ps4 bakıyordum 2.5k ya teknosadan bulmuştum sonra pc aldım iyiki de almışımOha 1400TL'ye almıştık ilk çıktıktan 1 yıl sonra... Konsol eskidikçe fiyatı artmış şaka gibi.. Hayırlı olsun şimdiden dostum
Xbox 360 ilk çıktığında 460TL'ydi 15 yıl geçti şimdi 800 900TL civarlarındaOha 1400TL'ye almıştık ilk çıktıktan 1 yıl sonra... Konsol eskidikçe fiyatı artmış şaka gibi.. Hayırlı olsun şimdiden dostum
İlk çıktığında 275 dolarmış Türkiyede. Şu an 100 dolar falan ama 2 katı zam gelmişXbox 360 ilk çıktığında 460TL'ydi 15 yıl geçti şimdi 800 900TL civarlarında
çünkü devletede alıyoruz yalnız kalmıyoruzİlk çıktığında 275 dolarmış Türkiyede. Şu an 100 dolar falan ama 2 katı zam gelmiş
kimseye hakeret ve küfür etmediğin sürece herkesi eleştirebilirsin sıkıntı yokçünkü devletede alıyoruz yalnız kalmıyoruz
silivri soğuktur
O ney gardaş yarısını bana ver. Pardon beyler. O ne gardaş 2 tane de bana al.çünkü devletede alıyoruz yalnız kalmıyoruz
silivri soğuktur
xbox tercihim değilAmazon.de de Xbox series s her şey dahil 3900 tutuyor, bence onu alın.
Konsollar hakkında pek bilgim yok soru soracağım sadecexbox tercihim değil
Adam kullanmadığım şeye para vermem diyor, ne uzattınızAmazon.de de Xbox series s her şey dahil 3900 tutuyor, bence onu alın.