Bu Psu Garantili mi?

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Arkadaşlar ikinci el olarak garantili diye bu psu dan aldım garanti belgesi mevcut ama emin olamadım satıcı 80 plus dedi satarken ama gelince kontrol ettim böyle bir ibare yok Model Kodu:

FSP650-51AAC internetten araştırınca 80plus yazıyor anlamadım valla hangisi doğru?
WhatsApp Image 2024-02-16 at 16.47.40 (1).jpeg

Dolandırıldınızzzz

fsp nin yeni psuları böyle değil.ya çok eski bir model ya da üzerine fsp yapıştırılmış.

fsp nin yeni psuları böyle değil.ya çok eski bir model ya da üzerine fsp yapıştırılmış.
Tasarıma baktım model bu. Onda sorun yok. Ama normalde sertifika da var o etikette o niye yok onu çözemedim. Normalde 85+ sertifikalı bu model. Yeni adıyla 80+ Bronze sertifikası.

Kanka bunu üreticiden sorgulatamayiz mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tasarıma baktım model bu. Onda sorun yok. Ama normalde sertifika da var o etikette o niye yok onu çözemedim. Normalde 85+ sertifikalı bu model. Yeni adıyla 80+ Bronze sertifikası.
Valla bende çözemedim kendimi s.. cem dhshdj

Modele göre psu bu.Muhtemelen eski üretim.

Modele göre psu bu.Muhtemelen eski üretim.
Bu en yeni hali. Bir eskisi konu sahibinin aldığı, daha eski birkaç hali de var 10 senedir falan üretimde sanırım bu seri 😂

sorma kanka cıldırcam param guvende ıle aldım ıade ederım de komısyon bana gırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka bende kı cın malı sanırım bunu fspye e maıl atayım belkı ıse yarar
Çalışıyorsa iade etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,277
Üyeler
197,423
Son üye
Ruzgar3578