Kanka garanti faturasi var ya ama tarih flan yazmıyor.Dolandırıldınızzzz
Tasarıma baktım model bu. Onda sorun yok. Ama normalde sertifika da var o etikette o niye yok onu çözemedim. Normalde 85+ sertifikalı bu model. Yeni adıyla 80+ Bronze sertifikası.fsp nin yeni psuları böyle değil.ya çok eski bir model ya da üzerine fsp yapıştırılmış.
Kanka bunu üreticiden sorgulatamayiz mifsp nin yeni psuları böyle değil.ya çok eski bir model ya da üzerine fsp yapıştırılmış.
Valla bende çözemedim kendimi s.. cem dhshdjTasarıma baktım model bu. Onda sorun yok. Ama normalde sertifika da var o etikette o niye yok onu çözemedim. Normalde 85+ sertifikalı bu model. Yeni adıyla 80+ Bronze sertifikası.
www.tech-critter.com
Bu en yeni hali. Bir eskisi konu sahibinin aldığı, daha eski birkaç hali de var 10 senedir falan üretimde sanırım bu seri![]()
FSP HV PRO 85+ 650W Power Supply Overview
The FSP HV PRO 85+ 650W is what I'd expect for a decent power supply that can really deliver, especially for a mid-range system like the one we have for thewww.tech-critter.com
Modele göre psu bu.Muhtemelen eski üretim.
Adam da yazılar çince sen de gayet düzgün bu kafama takıldı.
sorma kanka cıldırcam param guvende ıle aldım ıade ederım de komısyon bana gırıyorAdam da yazılar çince sen de gayet düzgün bu kafama takıldı.
kanka bende kı cın malı sanırım bunu fspye e maıl atayım belkı ıse yarar
Çalışıyorsa iade etme.sorma kanka cıldırcam param guvende ıle aldım ıade ederım de komısyon bana gırıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanka bende kı cın malı sanırım bunu fspye e maıl atayım belkı ıse yarar