Bu Psu Nasıldır ?

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Dostlar merhaba bu kasa nasıldır hava akışı fan sesi vesaire . Bir de yanında psu ile geliyor. O psu da şu

Bu psu nun verimliliği hakkında bilgisi olan varmı corsair cv650 bronze ile karşılaştırırmısınız watt değeri önemli değil sadece kalite ve verimlilik olarak.

Dostlar merhaba bu kasa nasıldır hava akışı fan sesi vesaire . Bir de yanında psu ile geliyor. O psu da şu

Bu psu nun verimliliği hakkında bilgisi olan varmı corsair cv650 bronze ile karşılaştırırmısınız watt değeri önemli değil sadece kalite ve verimlilik olarak.
fsp psuları kaliteli hocam

CV650 biraz daha kaliteli.

Bu kasa cok hosuma gidiyor fakat forumda pek kullanan gormedim. Filtrelerin cikartilip temizlenmesi falan islevsel bana kalirsa.

Hocam kasayı yaklaşık 1 aydır kullaniyorum. Çok memnunum kasanın hava akışı mükemmel. Çok şık bir tasarımı var. Filtreler vs. çıktığından dolayı kasa içinde minimize bir toz oluyor. Kesinlikle öneririm.

Ben bu kasayı satın aldım yarın gelicek.Bekleyin beni ben size nasıl olduğunu anlatırım.İncelemesinide yaparım isterseniz.Bu fiyata tasarım ve özellik bakımından çok iyi.XPG kaliteli ürünler üretiyor.

Bende merak ediyorum çünki Gaming gen kasaları değiştirmis bazı sistemlerde

kaliteli güzel bi psu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kasa cok hosuma gidiyor fakat forumda pek kullanan gormedim. Filtrelerin cikartilip temizlenmesi falan islevsel bana kalirsa.
ben bunu kullanıyorum mesela https://www.gaming.gen.tr/urun/4276...80-bronze-siyah-full-moduler-120mm-fanli-psu/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,768
Üyeler
174,240
Son üye
Hakan kul
Geri