Bu psu yeterli olurmu

Modüler olmasının hiç bir anlamı yok zaten. Bir şey olmaz. O model dışındada o bütçede konnektör sayısı zengin olan başka bir model yok.
bu yüzden attım zaten ama kasasını düzenli sevenlere sıkıntı olabilir birde dayanıklılık konusu var japon değil kapasitörleri tayvan meşeğili ama bu fiyata bundan iyisi olsa atardım

Neyse kartı aldığım zaman konu açarım teşekkür ederim sağolun

bu yüzden attım zaten ama kasasını düzenli sevenlere sıkıntı olabilir birde dayanıklılık konusu var japon değil kapasitörleri tayvan meşeğili ama bu fiyata bundan iyisi olsa atardım
NZXT de zaten japon değil.

1755724986234.webp

CapXon markasına ait tavyan menşeili.

Daha iyisi var bu arada. Delta gps650jb modelindeki tüm kapasitörler nippon chemi con markasına ait japon menşeiili.

Peki hocam gerçekten sağlam bir PSU varmı
NZXT de gayet güzel bir PSU. Daha sağlam olarak:

Fan sesi 50 desibel. Yani çok fazla. Ayrıca kablo görünümü kötü. 5V ve 3.3V kanallarının regulasyonu NZXT'ye göre kötü sayılır.

İncelemesi burada.

Daha iyisi var bu arada. Delta gps650jb modelindeki tüm kapasitörler nippon chemi con markasına ait japon menşeiili.
watt olarak yüksek yok 650w önermedim upgraeye açık olsun diye ayrıca o model esski kalıyor pcie 5ç0 vb desteklemiyor gelcek açısından highpower iyi

Geri