Bu psu'lar alınır mı ?

Reaksiyon skoru
51
MSI MAG olan iyi de BitFenix alınmaz

Gaming gecesinde 2 tane uygun fiyatlı psu var
Birisi msı diğeri bitfenix sizce hangisi alınır daha kalitelidir ?
msi mag modelini kendin kullanıyorum gayette memnunum bırcok sorun yasamama ragmen psu korumaları sayesınde pc ye hıcbırsey olmadı tavsıye ederım(bitfenix hakkında yorum yapamicam deneyimim olmadı)

msi mag modelini kendin kullanıyorum gayette memnunum bırcok sorun yasamama ragmen psu korumaları sayesınde pc ye hıcbırsey olmadı tavsıye ederım(bitfenix hakkında yorum yapamicam deneyimim olmadı)
Coil whine var mı hocam sizde şuan kullandığım psu kaliteli bir psu ama rahatsız edecek derecede coil whine sesi var sırf o yüzden değiştiriyorum.

Coil whine var mı hocam sizde şuan kullandığım psu kaliteli bir psu ama rahatsız edecek derecede coil whine sesi var sırf o yüzden değiştiriyorum.
hayır psu dan hiç ses duymadım şuana kadar hatta bılgısayarı full yukte kullanırken bıle çok az fan sesı duymusumdur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama unutmamanız gereken olay su kı coıl whıne sansa baglı bırseydır bırısınde coıl whıne olur bırısınde olmaz bu tamamen sansınıza baglı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,143
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri