L leanzer6 80+ Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 0 Pazar, 21:57 #1 Ram hakkında bildiğim tek şey 16 GB olduğu ve DDR5 olduğu modelini bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi?
Ram hakkında bildiğim tek şey 16 GB olduğu ve DDR5 olduğu modelini bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi?
H Heronox 80+ Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 46 Reaksiyon skoru 4 Pazar, 22:06 #2 Hocam cpu-z varsa eğer açıp spd olan kısma girer misiniz. O kısımda model numarası ve dram markası modül üreticisi hakkında bilgiler yazıyor olacaktır onu aratarak bulabilirsiniz.
Hocam cpu-z varsa eğer açıp spd olan kısma girer misiniz. O kısımda model numarası ve dram markası modül üreticisi hakkında bilgiler yazıyor olacaktır onu aratarak bulabilirsiniz.
NVIDIAMDINTEL 80+ Silver Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 4,454 Reaksiyon skoru 1,814 Bugün, 00:39 #3 leanzer6 yazmış: Alıntıyı görüntüle Ram hakkında bildiğim tek şey 16 GB olduğu ve DDR5 olduğu modelini bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi? Devamı için tıklayın... patriot viper rgb ddr5 ram benziyor, tam model için yazılımdan cpu-z gibi programdan koduna bakmanız lazım
leanzer6 yazmış: Alıntıyı görüntüle Ram hakkında bildiğim tek şey 16 GB olduğu ve DDR5 olduğu modelini bi türlü bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi? Devamı için tıklayın... patriot viper rgb ddr5 ram benziyor, tam model için yazılımdan cpu-z gibi programdan koduna bakmanız lazım