Neler Yeni

Bu ramin çipi nedir?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bu nasıl iş anlamadım ki piyango gibi her ram aynı olması gerekmez mi aynı ram ama farklı çip mi oluyor bazıları çok saçma samsung b die çip samsung b die çiptir iyisi kötüsü olması çok saçma Team olanı alırsam şans mı olmuş olur yani bu arada sen cansın sen olmasan ne yapardık
Eyvallah.
Team olanda kesin Samsung B-die var sanıyorduk ama geçen burada konu açıldı, adamda Hynix çip var.
Crucial olanlarda rastgele çip olmuyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Eyvallah.
Team olanda kesin Samsung B-die var sanıyorduk ama geçen burada konu açıldı, adamda Hynix çip var.
Crucial olanlarda rastgele çip olmuyor.
Sen kendin gördün mü peki samsung çıkabileceğini hiç şansa da olsa adama Hynix çıktıysa bana da çıkma ihtimali yüksek ben bu lotoyu oynarım sonra da iade ederim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sen kendin gördün mü peki samsung çıkabileceğini şansa da olsa adama Hynix çıktıysa bana da çıkma ihtimali yüksek
Kendim gördüm evet, Abdullah Bey'in videosu var El Capitan videosu, orada Samsung B-die'a sahip olduğu söyleniyordu, ama başka kişiye Hynix gelmiş.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kendim gördüm evet, Abdullah Bey'in videosu var El Capitan videosu, orada Samsung B-die'a sahip olduğu söyleniyordu, ama başka kişiye Hynix gelmiş.
Inşallah tutar deneyeceğim olmazsa iade edip Crucial alacağım :LOL: bir de samsung b die çıkarsa her samsung b die aynıdır ama di mi o yönden sıkıntı olmaz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Inşallah tutar deneyeceğim olmazsa iade edip Crucial alacağım :LOL: bir de samsung b die çıkarsa her samsung b die aynıdır ama di mi o yönden sıkıntı olmaz
Her Samsung B-die aynı değil dostum, Samsung B-die olup sıfır overclock performansı olan çok var, bu forumda da rastladık kullananları.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Her Samsung B-die aynı değil dostum, Samsung B-die olup sıfır overclock performansı olan çok var, bu forumda da rastladık kullananları.
O zaman her türlü çok riskli en iyisi Crucial alayim çok sağol her şey için.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@crazyreign RGB olarak da baktım bunun fiyatı ucuzmuş CMW16GX4M2C3000C15 3200 MHz CL16 olur mu?

Top Bottom