Shaggy
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Bankada bı ara mayolar fln çıkıyordu mobilde en azından pcde reklam engelleyici var yoksa sikiyor sürekli kaydırmakvalla bana da sürekli saçma sapan reklamlar çıkıyor ve sayısı fazla sıkıntı çıkmasından korkuyorum. neye bakarsan o geliyor diyecek arkadaşlara şunu diyim. şirket pc si o yüzden gizli sekmeden giriyorum foruma
Sil seriBankada bı ara mayolar fln çıkıyordu mobilde en azından pcde reklam engelleyici var yoksa sürekli kaydırmak
yoksa siteye adblocker ile girmek yasak mıSil seri![]()
Yok başka bir detay var mesajdayoksa siteye adblocker ile girmek yasak mı
yoksaaaaYok başka bir detay var mesajda![]()
Hocam utancak bir şey yok mobilde sadece alo diyorum bide watsaptan odeve bakıyorum bide forum var nadirde olsa ama nasıl oluyor o mario lar geliyor anlamıyorumSil seri![]()
yine yanlışlıkla uyarı yedim böyle mobilde ki otomatik düzeltmenin yani boşuna kaç kere uyarı yiyecemBankada bı ara mayolar fln çıkıyordu mobilde en azından pcde reklam engelleyici var yoksa sikiyor sürekli kaydırmak
uyarı mesajı gelince anladım...Yok başka bir detay var mesajda![]()
Biraz daha oto düzeltmeyi kapamazsan bankadaki mariolar bile kurtaramıcak seni.Hocam utancak bir şey yok mobilde sadece alo diyorum bide watsaptan odeve bakıyorum bide forum var nadirde olsa ama nasıl oluyor o mario lar geliyor anlamıyorum