17IMMOBILE17
80+
Merhaba sevgili dostlarım bir Beşiktaşlı olarak bu Mario Hermoso denen utanmaz adam ve menajeri hakkında bugün çok ağır konuşacağım.Sevgili Hermoso bak sen güya Beşiktaş'la anlaşmıştın ilk haberler çıktığında daha sonra da diğer kulüplere gidip yok teklifinizi yükseltin falan filan demeler.Sonra Fenerle anlaştı haberleri çıktı sonrada yine Beşiktaş'a yaptığı gibi diğer kulüplerden teklif bekliyordu ama gelmedi.Ve şimdi de Galatasaray ile anlaştı haberi çıktı ve o ş*refsiz Hermoso ile Menajeri bu seferde Roma'dan teklif yükseltmesini bekledi ve Roma'nın teklifini kabul etti.Şimdi sevgili abilerim normalde Galatasaray'ın Fenerin Trabzon'un haberleri beni ilgilendirmez.Amma velakin bu Hermoso denen adam resmen Türk kulüpleri ile dalga geçiyor! Yahu sen bir kere anlaşmışsan anlaşmışsın daha ne diye gidip teklif yükseltimi bekliyorsun diğer takımlardan? Madem gelmeyecektin niye anlaştın? Bu Neyin şovu bu neyin artistliği hayırdır ya? Sen resmen Türkiye'min şerefli ve büyük kulüpleriyle dalga geçiyorsun utanmaz herif gelmeyeceksen anlaşma sağlama bu kadar basit! Yahu birde benim anlamadığım sana düşük maaş verdiğimiz falan da yok 5-6 milyon euro yıllık maaşını alacaksın tertemiz Allah aşkına sevgili hocalarım bana kızmayın ama gerçekten böyleleri yüzünden Türkiye'min futbol kulüpleri dalga konusu oluyor.Yok Jeke aldı başını yok Gese,Febe aldı başını diye dalga konusu oluyoruz.Gerçekten utanmazlık değil midir bu sevgili hocalarım ya?