CanCel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 885
Ayakkabı almak istiyorumda normal fiyatı 9bin lira ama burda 7200e düşüyor güvenilir midir veya orjinal olduğunu nerden anliyabilirim
Diğer satıcıların fiyatlarına da bakarsanız fiyatlar gayet normal hocamAyakkabı almak istiyorumda normal fiyatı 9bin lira ama burda 7200e düşüyor güvenilir midir veya orjinal olduğunu nerden anliyabilirim
korayspor güvenilir mi50 tl farkla hem amazon hem korayspor güvencesiyle alabilirsin : https://www.amazon.com.tr/dp/B0DNNVKBR8
Yıllardır oradan ayakkabı alırım hiç sorun yaşamadım bir de aldığın yer amazon olunca satın alma sonrası hizmet kalitesi de iyi oluyor.korayspor güvenilir mi
koşu ayakkabısı ve günlük kullanım için bu fiyat bandında başka önerebileceğin var mıBirincisi bu satıcıdan alıp yorum yapan bir kişi var. O da beğenmiş ürünü.
İkincisi 1 yıldız veren kişilerin satıcıları adidas, boyner gibi yerler. Yorumlara göre numarayı farklı falan göndermişler. Tekleme göndermişler. Yani resmi bilindik satıcıdan alınsa dahi hatalı ürün geliyorsa her satıcıdan her türlü yanlış hatalı ürün gelebilir.
Üçüncüsü iki farklı kişi kısa bir süre sonra ayakkabının aynı yerden (ön baş parmak) yırtıldığını göstermiş. Bu durum göz önünde bulundurulmalı.
Dördüncüsü herkesin zevkine kimse karışamaz tabi de bu nasıl bir zevktir arkadaş. Çok kötü bir görüntüsü var. Bazen insanları ve zevklerini anlayamıyorum.
yetkili satıcı olup olmamasına bakma direk bilindik satıcı yada hepsiburada ise alAyakkabı almak istiyorumda normal fiyatı 9bin lira ama burda 7200e düşüyor güvenilir midir veya orjinal olduğunu nerden anliyabilirim
koşu ayakkabısı ve günlük kullanım için bu fiyat bandında başka önerebileceğin var mı
7k civarı bir şey bakıyorum valla yaAyakkabı alırken çok fazla araştırma yaparım. Çok fazla seçenek, değişik fiyat farkları var. Ama şu model benim zevkime daha uygun.
![]()
NIKE Erkek DOWNSHIFTER 14 Siyah IB1895-002 | Korayspor
Ayakkabısı-Kosu-, DOWNSHIFTER 14, Erkek, Nike, Siyah, Unisex Koşu Ayakkabısıwww.korayspor.com
İlla buradan alın diye atmıyorum linki. Belki daha güzelleri veya daha uygun fiyatları vardır başka sitelerde. Ama bu tarz daha uygun bana.
Adidasın kendi sitesinde ana ekranında sizin verdiğiniz bu model üzerinden reklam yapılmaya çalışılmış. Adidasın öne çıkardığı model bu ise tasarımcılarını bir gözden geçirsin bence.
Bu modelde bu renk paleti hoşuma gitmedi değil. Ama günlük kullanımda her şeyin altına giyilebilecek türden değil ve bu renk sizin bütçenizi de aşıyor. Bu şekilde vasatın üstü.
tam olarak ne istiyorsun7k civarı bir şey bakıyorum valla ya
ben sana geçen ayakkabı önermiştim di mi ona noldu?koşu ve günlük kullanım