Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,567
Jose Mourinho kim ya?Jose Mourinho'nun dünyanın en iyi 10 numarası dediği adam.
Jose Mourinho kim ya?Jose Mourinho'nun dünyanın en iyi 10 numarası dediği adam.
Allah kimseyi senelerdir başarısız bırakıp, transfer ile övünecek kadar aciz bırakmasın. O transeflerin balonluğunu da herkes biliyor.Hemen farklı konuya atlayarak durumunu gösterdin zaten.
Mesut'la İrfan'ı karşılaştırıyorsun sonra farklı konuya atlıyorsun bugün baya modundasın.
Arkadaş Falcao'yu kast ediyor galiba balon der iken.Allah kimseyi senelerdir başarısız bırakıp, transfer ile övünecek kadar aciz bırakmasın. O transeflerin balonluğunu da herkes biliyor.
Ben senelerdir Mesut'u sevmem, sensin cahil eğer biraz bilgili olsan 2014'de ki Mesut'un röportajını dinleyip Fenere gelmesini istemezdin.Futbol cahili olduğunu biliyor muydun? Mesut-Fenerbahçe haberleri çıkınca hemen bir Mesut kötülemesi başladı sende onlardansın herhalde.
Bir fenerli olarak kafa kafayalar derim.Sneijderla Mesutu karşılaştıran FBliler var![]()
Yapma işte bunu yapma, anlıyorum rakibiniz çok büyük bir transfer yapıyor ve siz aytaç karayı bile alamıyorsunuz bu durum bizi de çok sinirlendirirdi ama yapacak bir şey yok, tebrik et geç.Ben senelerdir Mesut'u sevmem, sensin cahil eğer biraz bilgili olsan 2014'de ki Mesut'un röportajını dinleyip Fenere gelmesini istemezdin.
Mert, Slimani, Ayew daha sayayım mı?
Zaten kolundaki dövmede GS'li olduğunu gösteriyor aynen.Ben senelerdir Mesut'u sevmem, sensin cahil eğer biraz bilgili olsan 2014'de ki Mesut'un röportajını dinleyip Fenere gelmesini istemezdin.
Biz Allah'a şükür transfer limitimizin üstüne geçip illegal yollarla şampiyon olmuyoruz bazıları gibi sen sıkma o güzel canını sezon sonu burada kudurtacam hepinizi.Yapma işte bunu yapma, anlıyorum rakibiniz çok büyük bir transfer yapıyor ve siz aytaç karayı bile alamıyorsunuz bu durum bizi de çok sinirlendirirdi ama yapacak bir şey yok, tebrik et geç.
Tarık çamdal, falcao, pandev ?Mert, Slimani, Ayew daha sayayım mı?
Zaten kolundaki dövmede GS'li olduğunu gösteriyor aynen.
Bu sezon ya bjk ya fener gs ye hiç ihtimal vermiyorum.Biz Allah'a şükür transfer limitimizin üstüne geçip illegal yollarla şampiyon olmuyoruz bazıları gibi sen sıkma o güzel canını sezon sonu burada kudurtacam hepinizi.
GS ile karşılaşacağı maç öncesi söylemiş. Merak etme sizinle daha çok görüşecek.ADIJASODHAUHSDUIASHDUAHSUIDHUAID![]()
Mesut Ãzil:Türkiye denince aklıma Galatasaray geliyor
Galatasaray'ın yarınki rakibi Arsenal'in yıldızının söylediÄi, âTürkiye denince aklıma Galatasaray geliyorâ sözleri, Sarı-Kırmızılı taraftarları mest etti. Ãzil'in çarpıcı mesajları da sosyal medyayı salladı.www.cumhuriyet.com.tr