BU SEFER HOŞGELDİN MESUT💙💛💙

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hemen farklı konuya atlayarak durumunu gösterdin zaten.

Mesut'la İrfan'ı karşılaştırıyorsun sonra farklı konuya atlıyorsun bugün baya modundasın.
Allah kimseyi senelerdir başarısız bırakıp, transfer ile övünecek kadar aciz bırakmasın. O transeflerin balonluğunu da herkes biliyor.

Allah kimseyi senelerdir başarısız bırakıp, transfer ile övünecek kadar aciz bırakmasın. O transeflerin balonluğunu da herkes biliyor.
Arkadaş Falcao'yu kast ediyor galiba balon der iken.

Bas bas paraları leylaya...

IMG_20210116_215822_960.jpg

Futbol cahili olduğunu biliyor muydun? Mesut-Fenerbahçe haberleri çıkınca hemen bir Mesut kötülemesi başladı sende onlardansın herhalde.
Ben senelerdir Mesut'u sevmem, sensin cahil eğer biraz bilgili olsan 2014'de ki Mesut'un röportajını dinleyip Fenere gelmesini istemezdin.

Sneijderla Mesutu karşılaştıran FBliler var 🤦‍♂️
Bir fenerli olarak kafa kafayalar derim.
İkisininde verdiği katkı attığı goller ve oyun zekasına bakılacak olursa bence birbirlerinden üstün değiller.
Fakat Mesut tek başına çok büyük bir marka dünyanın 4 bir yanına gidip mesut özille sneijder i sorarsan mesutu tanırlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben senelerdir Mesut'u sevmem, sensin cahil eğer biraz bilgili olsan 2014'de ki Mesut'un röportajını dinleyip Fenere gelmesini istemezdin.
Yapma işte bunu yapma, anlıyorum rakibiniz çok büyük bir transfer yapıyor ve siz aytaç karayı bile alamıyorsunuz bu durum bizi de çok sinirlendirirdi ama yapacak bir şey yok, tebrik et geç.

Zaten kolundaki dövmede GS'li olduğunu gösteriyor aynen.

Yapma işte bunu yapma, anlıyorum rakibiniz çok büyük bir transfer yapıyor ve siz aytaç karayı bile alamıyorsunuz bu durum bizi de çok sinirlendirirdi ama yapacak bir şey yok, tebrik et geç.
Biz Allah'a şükür transfer limitimizin üstüne geçip illegal yollarla şampiyon olmuyoruz bazıları gibi sen sıkma o güzel canını sezon sonu burada kudurtacam hepinizi.

@5x_d4emon, bırak İrfan'ı Aytaç'ı alsanız dua edin.

Zaten kolundaki dövmede GS'li olduğunu gösteriyor aynen.
ADIJASODHAUHSDUIASHDUAHSUIDHUAID

Biz Allah'a şükür transfer limitimizin üstüne geçip illegal yollarla şampiyon olmuyoruz bazıları gibi sen sıkma o güzel canını sezon sonu burada kudurtacam hepinizi.
Bu sezon ya bjk ya fener gs ye hiç ihtimal vermiyorum.

ADIJASODHAUHSDUIASHDUAHSUIDHUAID
GS ile karşılaşacağı maç öncesi söylemiş. Merak etme sizinle daha çok görüşecek.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,153
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri