Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

Copycat

80+
Reaksiyon skoru
95
Yoksa çok iyi kampanyalar vardı da ben mi görmedim? Geçen sene forumda paylaşılan her şeyi ayrı bir alasım geliyordu şimdi ya dandik ürünlerde indirim var ya da yok. Var mı şu ürünü şu kadar ucuza aldım çok şanslıyım diyebilen?

Yoksa çok iyi kampanyalar vardı da ben mi görmedim? Geçen sene forumda paylaşılan her şeyi ayrı bir alasım geliyordu şimdi ya dandik ürünlerde indirim var ya da yok. Var mı şu ürünü şu kadar ucuza aldım çok şanslıyım diyebilen?
Almak istediğim iki ürün indirime girdi aldım ama genel olarak sanki istenilen ürünler girmemiş indirime.

Bu seneye has bir durum değil.

şoka git tırtmı değilmi görürsün hocam patron çıldırmış
Ne var ki şokta?
Teknoloji ürünü olarak konuşmuştum aslında. Geçen sene bilgisayar aldım tamam enflasyon denen bir şey var ama teknoloji de gelişiyor şimdi benzer fiyata aldığım bilgisayarın yarı gücünü bulamam bu makasın bu kadar uçuk olması saçma.

bİNDİRİMİ iyi yaptılar çünkü.

bu sene bazı yerdeler indirime başlamadı daha. ama her sene olduğu gibi önce zam sonra indirim yapıyorlar

Ne var ki şokta?
Teknoloji ürünü olarak konuşmuştum aslında. Geçen sene bilgisayar aldım tamam enflasyon denen bir şey var ama teknoloji de gelişiyor şimdi benzer fiyata aldığım bilgisayarın yarı gücünü bulamam bu makasın bu kadar uçuk olması saçma.
Hocam zaten şakayla karışık dedim şokuda ama harbiden güzel indirimli ürünlerde var baya markette marketlerde bide hocam konu dışı atmışsın ben nerden bileyim teknoloji oldunu meselenin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,437
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri