Bu Setup Sizce Alınır mı?

-pSx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Beyler selam, kablolu klavyeden ve mouseden çok sıkıldım, bende klavye olarak Ornata V3X mouse olarak da Logitech G402 var ikisi de kablolu, değiştirip bunları almak istiyorum alınır mı?

Sadece CS oynuyorum, sektöre uzak kaldım hakim değilim Mouse Pixart 3311 sensör yazıyor, fena değil gibi klavye de iş görür diye düşünüyorum, acil destek

Not: Bana sıkıntı yaşatır mı? Hızlı çevirmede oyun oynarken falan sapıtma yapar mı kullanan var mı?

Ekler

• IMG_6440.webp
    IMG_6440.webp
    48.8 KB · Hit: 79
Beyler selam, kablolu klavyeden ve mouseden çok sıkıldım, bende klavye olarak Ornata V3X mouse olarak da Logitech G402 var ikisi de kablolu, değiştirip bunları almak istiyorum alınır mı?

Sadece CS oynuyorum, sektöre uzak kaldım hakim değilim Mouse Pixart 3311 sensör yazıyor, fena değil gibi klavye de iş görür diye düşünüyorum, acil destek

Not: Bana sıkıntı yaşatır mı? Hızlı çevirmede oyun oynarken falan sapıtma yapar mı kullanan var mı?
klavyesini kullanan var da kablolu klavye nasıl bir engel oldu meraken soruyorum

klavyesini kullanan var da kablolu klavye nasıl bir engel oldu meraken soruyorum

Çift monitör kullanıyorum biri oyun birisi iş için, fotoğrafçıyım birisi renk monitörü, monitörler yan yana değil iki ayrı bilgisayar gibi, ondan ona geçiş yapıyorum, kablosuz olsun rahat olsun çünkü masam çok büyük 3 Metreye yakın monitörlerin biri bi uçta diğeri diğer uçta

Klavye güzel ancak tuşları ışık geçirmiyor bilgin olsun

Klavye güzel ancak tuşları ışık geçirmiyor bilgin olsun
Işığa görüntüye falan hiç takılmıyorum gerçekten, mouse hakkında bilgisi olan var mı, sensörü falan beni yorar mı, 402’ye kıyasla nasıldır mesela

Sensörleri aynı gözüküyor, sapma yaşıyor musun oyun oynarken çok hızlı çevirdiğinde falan? Fps oynuyor musun
Hayır hiç sorun yaşamadım. Yıllardır CS oynarım sorun olsa direkt anlardım şarjı da iyi gidiyor ölçmedim ama hafta bir falan şarj ediyorum günde 2 saat falan kullanıyorum sanırım

Mouseyi önermem şu zamanda oyunda oynuyorsan minimum 3395 sensorlu mouselere bak. Bu bütçede throne reflex pro bakılabilir.

Throne kullanan varsa aydınlatsın bukadar ucuza 38kdpi 3395 zor gibi
Ben kullanıyorum 3395 sensor 42.000dpi. 2000hz oluyor maximum. Driverinden bir şey bekleme baya amatör bir şey. Mouse üstünde ekran var sadece şarj dpi görünüyor. Ergonomik bir yapıya sahip alışıl değilsen zor gelir ama alışırsın fakat simetrik mouseler kadar kullanışlı değil ( bana göre ). Onun dışında kutu içeriği güzel kablo, grip tape, skates vs. Satıcı biraz sıkıntılı ben sipariş ettim yanlışlıkla gamepad yolladılar iade ettim doğru ürünü yolladılar.

Ben kullanıyorum 3395 sensor 42.000dpi. 2000hz oluyor maximum. Driverinden bir şey bekleme baya amatör bir şey. Mouse üstünde ekran var sadece şarj dpi görünüyor. Ergonomik bir yapıya sahip alışıl değilsen zor gelir ama alışırsın fakat simetrik mouseler kadar kullanışlı değil ( bana göre ). Onun dışında kutu içeriği güzel kablo, grip tape, skates vs. Satıcı biraz sıkıntılı ben sipariş ettim yanlışlıkla gamepad yolladılar iade ettim doğru ürünü yolladılar.
Gerçekten 3395 mi sensörü nasıl emin olacağız sen memnun musun, sapma falan var mı sensör orijinal mi siparişimi iptal edicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknosada satılıyor satıcı Claw Ordan mı almak daha iyi olur

Gerçekten 3395 mi sensörü nasıl emin olacağız sen memnun musun, sapma falan var mı sensör orijinal mi siparişimi iptal edicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teknosada satılıyor satıcı Claw Ordan mı almak daha iyi olur
3395 diye satıyorlarsa herhalde 3395tir yani daha düşük sensor 2000hz vermez diye düşünüyorum. Benim kasam masanın üstünde olduğu için herhangi bir kasma sapma vs olmadı. Alacaksan en ucuz nerdeyse oradan al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,996
Üyeler
202,458
Son üye
onur ç
Geri