Hadicanmsnde
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 428
Arkadaşlar sistem 60 k eder mi ??
ETMEZ
fanlar ve sıvı soğutmanın ömrü pek uzun olmaz fanların dizilimine görede ters dönen yoksa hava akışıda berbattır
Bu paraya yakın 5070ti alırsın
Asla etmez
etmez kaliteli parçalarla dizersin bu paraya
Bu paraya bana full beyaz bir sistem önerebilir misiniz ?Bu paraya yakın 5070ti alırsın
kendin toplayabilirsin diyorumBu paraya bana full beyaz bir sistem önerebilir misiniz ?
Bu paraya bana full beyaz bir sistem önerebilir misiniz ?
4070tis için ederi çok fazla anakartıda değiştirmesi gerekiyor a620 pekte önerilen bir anakart serisi değil 5070-9070xt toplanabilir bu paralara beyaz siyahAmacım reklam değil örnek olması açısından iletiyorum istediğim rakam 58, karşılaştır biraz![]()
Alternatifler var elbette ben arkadaşın attığı sistemin alınmayacağını belirtmek için ilettim, fazladan 15K verebilen sıfır 9070XT bakabilir bu bütçelerde zor tabii ki.4070tis için ederi çok fazla anakartıda değiştirmesi gerekiyor a620 pekte önerilen bir anakart serisi değil 5070-9070xt toplanabilir bu paralara beyaz siyah
Evet dediğiniz mantıklı hocam Asus monitörden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum daAlternatifler var elbette ben arkadaşın attığı sistemin alınmayacağını belirtmek için ilettim, fazladan 15K verebilen sıfır 9070XT bakabilir bu bütçelerde zor tabii ki.
Memnunum gayet tatmin ediyor fps/hikaye karışık oyunlarda takılanlar için iş görür.Evet dediğiniz mantıklı hocam Asus monitörden memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da