myavuz3041
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
etmez ekran kartı hariç diğer her şeyi sıfır daha iyi sistem toplayabilirsin.Görseldeki sistem 40k eder mi
Anladım peki ne kadar teklif etmek makul olur benim aslinda butce maks 45 50k civari ne önerirsinizetmez her ekran kartı hariç diğer her şeyi sıfır daha iyi sistem toplayabilirsin.
Haklisin aga ama işte bende yeni sistem toplamak istiyorum butcesel olarak 45 50k maksa cikarim da ne alsam napsam işin içinden bi cikamadimMuhtemelen herifte bi kaç ay önce 40bine almıştır bu sistemi. Bizim milletin malına fiyat biçerken şunu anlaması lazım. Ben bu satıştan vergi ödemiyorum veya alıcıya bi güvence sunmuyorum kanuna göre bi ticaret yapmıyorum millet niye bana güvenipte bu paraya malımı almalı demeli herkes. İkinci ele düşen her ürün kafadan 25% silinmeli
45-50 varsa sıfır sistem toplayın hocam eğer illa 2. el bakacam diyorsanız sadece ekran kartını bakın.Anladım peki ne kadar teklif etmek makul olur benim aslinda butce maks 45 50k civari ne önerirsiniz
O bütçede sıfır bak. Üstte arkadaşın attığı sistem alınabilirAnladım peki ne kadar teklif etmek makul olur benim aslinda butce maks 45 50k civari ne önerirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklisin aga ama işte bende yeni sistem toplamak istiyorum butcesel olarak 45 50k maksa cikarim da ne alsam napsam işin içinden bi cikamadim
7800x3d + palit 5060 ti 16 gb + 32 ram + 1 tb ssd + sivi soğutma 3 fan kasa falan 57k lik bisi topladim dumenden değer mi dersinizO bütçede sıfır bak. Üstte arkadaşın attığı sistem alınabilir
O kadar farka ne artısı var çözemedim galiba sadece ramların cl30 olması.. 51k lık olan sistemi alın eğer bütceniz 56k lara çıkabiliyosa elle toplayın anakartı b650 ramlarıde patriot cl30 32 gb yapınSenin attigin ile sence bunun arasinda degicek fark var mi![]()
Phantom Storm | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com